Viralul zilei: Reacția unei fane când a aflat că Robert Pattinson a fost înșelat

Apropo.ro / 27.07.2012, 10:30
Viralul zilei: Reacția unei fane când a aflat că Robert Pattinson a fost înșelat
Vestea că actrița Kristen Stewart l-a înșelat pe iubitul ei, Robert Pattinson, a stârnit multă durere în sufelete fanilor lor. Iată o fană care se dovedește a fi cea mai afectată de situație.

Kristen Stewart, protagonista din „Twilight”, a recunoscut că l-a înșelat pe Robert Pattinson, colegul de platou și de viață, cu regizorul căsătorit Rupert Sanders.

Cei doi au fost surprinși sărutându-se, iar imaginea a fost publicată în toate revistele.

Kristen, 22 de ani, și-a cerut scuze public, însă acest lucru nu a mulțumit-o pe una dintre miile de fane ale celor doi actori.

Fana, pe numele ei Emma Clark, și-a exprimat furia față de gestul lui Kristen într-un videoclip care a devenit viral pe internet.

„NuttyMadam”, așa cum s-a făcut cunoscută respectiva fană pe YouTube și pe Twitter, a avut o reacție isterică, țipând și plângând: „Nu pot să cred că a făcut asta. Cum să-l înșeli pe Robert Pattinson cu acest Rupert sau cum l-o chema„, a spus Emma Clark.

Emma Clark consideră că scuzele și regretul lui Kristen Stewart nu pot da uitării aventura cu regizorul Rupert Sanders: „Sunt șocată de ce a postat. Dacă îl iubeai atât de mult nu ar fi trebuit să faci asta„, a afirmat „NuttyMadam”.

Citește mai multe detalii despre cum au reacționat fanii la aflarea veștii că Kristen Stewart și-a trădat iubitul, pe Mediafax.ro