Virgil Ianţu, despre lucrurile importante din viaţa sa

De: Nicoleta Nicolae / 15.09.2012, 09:00
Virgil Ianţu, despre lucrurile importante din viaţa sa
Dincolo de imaginea de om sobru, uşor arogant, se ascunde un tip sensibil, care îşi iubeşte familia, prietenii, călătoriile şi jobul. Virgil Ianţu vine cu surprize în toamna asta. De toate felurile…

– Incepe un nou sezon „Vrei să fii milionar”. Ce aduce nou?
Acest nou sezon aduce elemente noi care dinamizează conţinutul. Am adus şi multe îmbunătăţiri tehnice care fac ca emisiunea să arate cu adevărat spectaculos. Difuzat o dată pe săptămână, miercuri de la 10 seara, „Vrei să fii milionar” devine un eveniment pe care merită să îl urmăreşti.

– Se zvonea că vei pleca la Prima TV. Ai fost tentat să pleci sau au fost doar zvonuri?
Cred că este vorba doar despre faptul ca Prima a decis să reia emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. E firesc ca publicul să identifice aceasta emisiune cu mine. E chiar ciudată această decizie, atâta vreme cât eu eram acolo şi ea a fost scoasa de pe post din motive necunoscute. Cred ca această strategie ţine doar de concurenţă.

– Pari un om sobru, uşor arogant. Crezi că ăsta e un atu în plus pentru genul de emisiune pe care o prezinţi acum?
Sobru, arogant? Bună ziua, daţi-mi voie să mă prezint. Sunt Virgil Ianţu! E probabil o percepţie subiectivă. Incerc tot timpul să fiu respectuos, deschis şi plăcut. După câte observ din întrebare, nu îmi iese tot timpul. Iar dacă ne referim la atitudinea mea din cadrul emisiunii, sunt când e cazul ironic, dar nu sobru şi nici arogant.

Virgil Iantu– Prezinţi o emisiune în care se câştigă mulţi bani. Tu cum stai la capitolul ăsta? Eşti un tip bogat?
Chiar, că şi eu doream să te întreb. Tu ce salariu ai? (râde). Tind să cred că am atât cât să trăiesc decent eu şi familia mea.

– La un moment dat cântai şi o făceai bine. Ai renunţat la muzică?
Nu am renunţat. Am un proiect muzical, dar voi vorbi despre el când va fi gata.

– ŞI, pentru că tot vorbim despre muzică, te-am văzut la concertul Lady Gaga cu Ştefan Bănică. Sunteţi prieteni în continuare? Care e cel mai bun sfat pe care ţi l-a dat?
Suntem apropiaţi aşa cum e şi firesc şi întotdeauna am învăţat de la oamenii pe care i-am întâlnit în viaţă şi am încercat şi eu la rândul meu să le ofer ce am eu mai bun.

– Care e cel mai bun prieten al tău? Dar cea mai bună prietenă?
Există un „cel mai bun prieten”, cu care ţin o legătură foarte strânsă şi care mă ajută dezinteresat chiar şi când nu îi cer vreun ajutor. Cea mai bună prietenă? Jasmina, fetiţa mea.

– Fiica ta începe şcoala anul acesta. E emoţionată?
Ea nu e emoţionată, dar ştiu că părinţii ei vor fi. E un moment în care îmi dau seama cât de mult a crescut şi ea, dar şi noi.

– Ce te relaxează? Ce te destresează? Ce te face fericit?
Pe lângă timpul petrecut în familie, zborul, călătoriile mă relaxează şi le consider lucruri extrem de frumoase şi importante în viaţa unui om.

– Cred că multă lume e curioasă. Cum este Virgil Iantu când iubeşte? Eşti un tip romantic?
Nu cred că eu sunt cel căruia ar trebui să i se adreseze această întrebare. Oricum, sunt om. Cred…

Nicoleta Nicolae