Virgil Ianţu „interpretează” rolul principal din „Blinky Bill: Koala cel poznaş”

De: Nicoleta Nicolae / 16.09.2015, 18:00
Virgil Ianţu
Artistul dublează rolul principal din animaţia "Blinky Bill: Koala cel poznaş", care va avea premiera pe marile ecrane din România pe 2 octombrie, informează distribuitorul filmului, Freeman Entertainment.

Unul dintre cele mai adorabile personaje animate va putea fi urmărit pe marile ecrane din 2 octombrie, când Virgil Ianţu îi va împrumuta vocea lui „Blinky Bill: Koala cel poznaş”, un animal care a cucerit generaţii întregi şi care este acum gata să ia cu asalt cinematografele din România.

Despre eforturile pe care le presupune procesul de dublaj, Virgil Ianţu spune: „Este o muncă foarte faină. Îţi trebuie o atenţie distributivă: monitor, scenariul pe care îl ai în faţă, trebuie să te concentrezi la text şi să fii cu urechea pâlnie. Sunt multe detalii care contează şi cred că actorii care fac treaba asta necesită o ureche foarte bună şi un talent”.

În ceea ce priveşte personajul interpretat, Virgil Ianţu are numai cuvinte de laudă. „Blinky Bill este un personaj energic, altfel decât sunt in realitate ursuleţii koala. Cred că e cel mai energic personaj pe care l-am făcut până acum. (…) E fain personajul şi sper ca cei mici să-l transforme într-un prieten în timp. Sunt foarte curios cum o să reacţioneze fetiţa mea la Blinky”, spune Virgil Ianţu.