Virgil Ianţu vorbeşte despre omul care i-a marcat viaţa

De: Nicoleta Nicolae / 07.10.2013, 07:00
Virgil Ianţu vorbeşte despre omul care i-a marcat viaţa
Virgil Ianţu este de departe unul dintre cele mai cunoscute persoane publice din ţara noastră. Cu greu s-ar spune că încă sunt lucruri de aflat despre el sau despre brandul pe care îl reprezintă numele său.

Cu toate acestea, Virgil Ianţu vorbeşte deschis în seara aceasta cu blogerul Chinezu despre brandul său şi cum a ajuns numele lui să fie considerat brand.

Începând de la 22.00 pe Look Tv, într-o ediţie specială Brandu lu Chinezu, Ianţu răspunde la întrebări pe care mulţi i le pun în ultima perioadă: de ce a luat o pauză în ceea ce priveşte expunerea media, cum a ajuns să fiu catalogat drept arogant şi care au fost marile întâlniri ale vieţii lui, şi, mai ales, despre un personaj care i-am marcat şi schimbat viaţa.

„Vă voi spune, totuşi, că m-a gâtuit emoţia când l-am auzit vorbind despre un anumit profesor. Pentru că l-am văzut şi pe el lovit dur în coracon de amintirea unui om care l-a marcat profund şi la care se gândeşte mereu şi mereu cu mare dragoste şi teribil respect…”, a scris Chinezu pe blogul său.