Virgină la 26 de ani pentru că suferă de o boală incredibilă

De: Mia Nicolescu / 24.12.2012, 14:00
Virgină la 26 de ani pentru că suferă de o boală incredibilă
Emily Day are 26 de ani și suferă de: androfobia sau frica de bărbați. Femeia spune că nu este nici lesbiană, pentru că nu este atrasă în niciun fel de femei.

The Sun a publicat povestea unei femei din Marea Britanie, care la 26 de ani este încă virgină, din cauza unei boli ciudate: androfobia sau frica de bărbați.

Emily Day spune că este terifiată de bărbați încă din copilărie. „Nu știu de unde a început. Nu sunt lesbiană, nu sunt atrasă în niciun fel de femei. Pot să mă uit la fotografii cu bărbați, dar, dacă ajung față în față cu unul de care îmi place, mă sperii”.

Această boală apare când femeile suferă un viol sau alt abuz sexual, dar nu este și cazul lui Emily. „Niciun bărbat nu mi-a făcut niciodată nimic. Am crescut într-o casă doar cu femei, poate că asta e problema. Tata s-a despărțit de mama când aveam șase ani și nu l-am mai văzut niciodată de atunci”.

Emily Day își amintește că, pe când avea 13 ani, i-a deschis ușa unui bărbat necunoscut care i-a adus un colet: „Am intrat într-o asemenea stare încât sora mea credea că am febră și m-a pus să mă întind. Simțeam că mă încălzesc din ce în ce mai tare și nu mai puteam respira. Acum știu că este vorba despre un atac de panică, dar atunci habar n-aveam. Nici nu mi-am dat seama că are legătură cu bărbatul”.

Deși ulterior a învățat să ascundă această teamă, Emiliy a fost forțată să recunoască în fața mamei sale că are o problemă, însă medicii pe care i-au vizitat cele două femei au spus că androfobia este greu de vindecat.

„Am început să înțeleg că e o problemă psihică și am început să fac exerciții mentale și de respirație. Acum, lucrez ca și consultant, iar când fac interviuri încerc să-mi controlez frica față de bărbați”, spune tânăra englezoaica.

Cât despre viața ei intimă, aceasta este aproape inexistentă. „Am ieșit la câteva întâlniri, dar nu pot să fac mai mult decât să sărut un bărbat. Sper ca într-o zi să cunosc pe cineva care să mă ajute să înving androfobia, cu care să mă căsătoresc și să fac copii. Deocamdată, vreau doar să duc o viață normală și să fiu acceptată la muncă. Știu că unii oameni mă consideră ciudată, dar am o boală foarte ciudată pe care nu o pot controla”, a încheiat Emily.

sursa foto captură The Sun