Virginia Rogin, despre relaţia de prietenie cu Carmen Tănase: “Am fost alături şi la bine, şi la greu”

De: Alexandra Necsoiu / 22.10.2018, 12:30
Virginia Rogin, despre relaţia de prietenie cu Carmen Tănase: “Am fost alături şi la bine, şi la greu”
Joacă împreună în “Fructul oprit”, serialul difuzat miercurea de Antena 1, iar în viaţa de zi cu zi le leagă o relaţie de prietenie care durează de mai bine de trei decenii. Pasiunea pentru actorie le-a adus împreună pe Carmen Tănase şi Virginia Rogin, care s-au cunoscut prin prisma meseriei alese, iar de-a lungul timpului au reuşit să-şi clădească o legătură frumoasă.

“Noi avem o relaţie veche de prietenie. Ne-am cunoscut, la teatru, în urmă cu 30 de ani. Am jucat mult împreună şi în seriale, şi pe scena teatrului. Am fost alături şi la bine, şi la rău, tot timpul, şi sper să fim aşa până la capăt.”, mărturiseşte Virginia Rogin.

Actriţe talentate şi iubite de publicul român, cele două pot fi urmărite de telespectatori, miercurea, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”. Virginia este Doina în serialul ajuns la al doilea sezon, difuzat de Antena 1. “Un actor îndrăgeşte personajul cu totul. Dacă nu-l joacă cu dăruire, cu dragoste, dacă nu-l acceptă cu bune, cu rele, personajul nu devine credibil. Este ca în viaţă, nu există oameni perfecţi buni sau perfecţi răi, calităţile şi defectele se împletesc. Doina, sigur, este un personaj excentric. Nu are cel mai frumos caracter din lume, nu e nici bună, nici altruistă, e cam parvenită. Şi-a şantajat bărbatul la divorţ şi i-a luat o mare parte din bani. Face parte din > şi, neavând ocupaţie, îşi trăieşte viaţa ocupându-se cu intrigi, aranjamente şi cancanuri. O iubeşte şi nu o iubeşte pe Roxana (interpretată de Carmen Tănase), se cunosc din tinereţe, dar slăbiciunea mare a ei (că orice om are o slăbiciune) este nepotul ei, Adrian, actualul soţ al Soniei.”, spune aceasta despre personajul ei.
Noul sezon “Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.