Virginitatea fizica si psihica

Apropo.ro / 18.02.2008, 14:43
Virginitatea tine mai mult de mental iar modificarile la organele sexuale nu tin decat de sfera fizica.

Virgina este persoana care nu a facut sex cu o alta persoana. In momentul in care himenul se rupe, ea nu mai este virgina. Anumite femei au himenul elastic si din aceasta cauza in momentul producerii actului sexual este posibil ca sangerarea sa nu apara. O femeie isi poate rupe himenul si prin anumite exercitii fizice, spalare, masturbare sau lovituri. Mai sunt virgine cu himenul mic sau inexistent.

Barbatul cand o face pentru prima oara nu este obligatoriu sa i se rupa fraul preputului (popular ata). Este facut sa se intinda destul de mult. In momentul in care acesta se rupe partial exista o sangerare (nu siroaie de sange).

Valabil pentru ambele sexe si pentru un prim act sexual fara dureri este preludiul (lubrifierea). Daca sunteti amandoi pe aceeasi unda de radio veti intra in stare destul de repede. Nu incercati pe "uscat" partida.

Virgini suntem la un moment dat cu totii, in anumite conjuncturi. Nu ai habar de o anumita problema, esti la inceput de drum. Daca nu te lovesti de ele cum sa le stii.

Virginitatea tine mai mult de mental iar modificarile la organele sexuale nu tin decat de sfera fizica. Si daca nu te-ai sarutat pana acum cu o persoana de sex opus te poti numi virgin. Se poate numi virgin si tipul care nu a facut "manage a trois"….

O varsta anume pentru dezvirginare nu exista, ci doar daca te simti in stare sa o iei pe un drum necunoscut, fa-o dupa ce ai acumulat cunostintele necesare (sa nu vii cu noutati peste 9 luni ca nu te primim sau sa plangi ca nu mai ai ata…nu se mai coase…).

Chiar daca o faci pentru prima data foloseste prezervativul. Te fereste de o eventuala "amintire" pe viata sau sezoniera boala venerica.

Nu este batut in cuie sa te simti in al noualea cer cand o faci pentru prima data. Stresul si inhibarea (esti gol pentru prima data, ai complexe fizice…), teama si frica de eventuala durere (ca asa ai auzit) te fac sa nu te mai relaxezi asa usor.

Daca o faci prima data cu cineva experimentat poate fi altfel, stie cum se procedeaza (asa ar fi normal). Insa prin repetitie vei prinde senzatia. Excitatia si lubrifierea merg mana in mana si trebuie sa existe. Se poate sa iti placa de cineva dar la pat sa nu te potrivesti, dar nu este universal valabil. Comunicati fara rusine si fara graba.

Fetele la primul lor contact sexual au nevoie de protectie fizica si pshica din partea partenerului, au nevoie ca acesta sa fie delicat si sa nu se grabeasca. La barbati fanteziile exista inca dinainte de primul act sexual. De cele mai multe ori cred ca este bine ca fiecare din virgini sa-si inceapa viata sexuala cu cineva experimentat. Ca atunci cand nu cunosti un lucru si ai nevoie de ajutorul colegului experimentat. Exista si cazuri cu doi virgini care s-au potrivit si au stiut ce sa faca atunci cand s-au intalnit in dormitor.

Gustul si amintirea primei dati ramane intotdeauna in memorie (ca si orice alt lucru facut pentru prima data), de aceea trebuie sa iti lase un gust placut.

La ea prima data…

Incercati sa o destindeti prin sex oral (ea poate face la fel daca nu e straina de acest tip de sex). Oferiti placerea de care nu avea habar. Trebuie sa mangaiati, sa fiti senzuali, nu fiti brutali, lasati-o sa prinda curaj si sa se destinda. Nicio femeie nu se va excita singura doar la vederea voastra (stiu ca ati prefera asa). Folositi lubrifiant apoi mangaiati zona ei genitala. Cu mana, cu degetelele dar usor. Senzatiile erotice de acest tip ii sunt straine (cu toate ca putine sunt cele care recunosc ca se masturbeaza iar altele nu recunosc), mana unui barbat pe corpul tau iti ofera senzatii pe care singura nu ti le poti oferi. Odata ce iti pui degetele in miscare, penetreaza usor vaginul, in cautarea punctului G. In tot acest timp nu uita de sarutari si mangaieri. Cand ai simtit ca este indeajuns de lubrifiata si te doreste, penetreaz-o usor, usor. Las-o si pe ea sa se miste dupa cum simte. Fii atent la gesturile si miscarile ei. Gemetele si mangaierile ei te tin la curent cu ceea ce simte. Tu acum trebuie sa o pui pe primul plan nu sa te gandesti la tine cum sa termini mai repede.

Foloseste o pozitie sexuala care sa fie comoda si sa va permita miscari libere. Daca vrea sa ia initiativa, ajut-o si las-o sa vezi "cat de virgina este". La finalul partidei (macar prima data baieti) luati fetele in brate si sarutati-le. Toate va scot ochii ca nu faceti asa. Si fetelor…nu va fie teama sa tipati daca simtiti nevoia…eliberati-va!

La baietei prima data….

Pai baiatul se crede tare dinainte sa ii puna mana o tipa pe ce are mai de pret. Majoritatea se pierd insa atunci cand ea face lucrul acesta iar el simte chestii. Daca ea este putin mai tupeista si experimentata ii este de ajutor lui. Trebuie lasat putin de capul lui sa vezi ce nivel are, pana sa te apuci de el. Ca in American Pie….nu va dura mult.

Baietii au norocul de a-si cunoaste mai bine organele genitale fata de femei. Lor le este mai usor sa ajunga la climax decat noi, fetele. Experimenteaza mai "pe bune" prin masturbare.

Se spune ca fetele se masturbeaza mai putin decat baietii si daca o fac, prefera atingerea clitorisului (mai rar intra-vaginal).

Orgasmul de unul singur fata de cel cu partenerul tau este diferit. Senzatiile pe care le traiti impreuna nu au corespondent. Si voi si corpul vostru trebuie sa invete sa primeasca placere.

La baieti fata experimentata trebuie sa stie cum sa procedeze cu acesta sa nu se sperie sau sa spuna ca toate femeile sunt la fel (nu ii violati…). Nu este chiar atat de atent la toate detaliile precum o fata, asa ca va fi mai usor ca in celalalt caz. Daca i-ai dat un ragaz sa iti arate ce stie, nu va fi indeajuns ci pe parcurs va mai incerca. Pentru ei prima data este mai usor. Nu conteaza locul in care pui mana pe el daca sunteti relaxati. Oricum ii vei zdruncina creierii. Fa orice (aproape) cu el prima data. Ejacularea se va produce destul de repede. Daca va fi un act sexual reusit va dori sa o mai faca cu tine, iar datile viitoare (sau in alte partide amoroase) va incerca sa para un barbat care tine in fraie tehnicile placerii si orgasmului.

Voi sunteti singurii care hotarati cand va incepeti viata sexuala si mai ales cu cine. Nimeni nu va grabeste. Informati-va, comunicati, discutati si daca va simtiti in stare sa pasiti pe acest drum faceti-o cu capul pe umeri si siguri pe voi. Aveti in jur o gramada de exemple negative cu tinere care au ajuns sa fuga de acasa din cauza unei sarcini nedorite, sau care s-au sinucis sa nu afle parintii. Cred ca unii nu sunt suficient de maturi nici dupa 18 ani, cu toate ca tinerii de azi o fac de la varsta la care noi ne jucam ulii si porumbeii, insa daca esti constient de urmarile unei partide de placere….