Visionaria a lansat o noua lentila de contact

Apropo.ro / 03.04.2006, 14:06
Visionaria a lansat o noua lentila de contact
Visionaria, distribuitor exclusiv Bausch & Lomb Vision Care in Romania a lansat, in Poiana Brasov, o noua lentila de contact revolutionara: PureVision Toric. PureVision sunt lentilele de contact create cu cea mai inalta tehnologie, care iti permit sa le porti dupa propriul tau stil de

Visionaria, distribuitor exclusiv Bausch & Lomb Vision Care in Romania a lansat, in Poiana Brasov, o noua lentila de contact revolutionara: PureVision Toric.

PureVision sunt lentilele de contact create cu cea mai inalta tehnologie, care iti permit sa le porti dupa propriul tau stil de viata: doar in timpul zilei, in timpul zilei si ocazional peste noapte, zi si noapte pana la 30 de zile.

De acum, lentilele PureVision exista si pentru pacientii cu astigmatism, deoarece prin incorporarea tehnologiei Lo-Torque, ele devin PureVision Toric. O tehnologie si un design ce asigura stabilitatea lentilei pe ochi. Inovatia si performantele lentilei PureVision (tehnologia silicon- hidrogel, vedere clara si confort neegalat) transforma PureVision Toric in cea mai confortabila lentila pentru pacientii cu astigmatism.

Lansarea nu a fost una simpla, doar cu oameni de specialitate, pentru ca a venit sa faca show Loredana. Si i-a iesit. Imbracata intr-o rochie Miss Lori, Loredana s-a ascuns in spatele unor ochelari de soare gigantici primiti de la organizatori, Visionaria. Asa ca Loredana a fost numarul 1 in ochii lumii.