Viteza cu Windows 98 !

Apropo.ro / 12.12.2001, 13:47
Viteza cu Windows 98 !
Daca doresti ca PC-ul sa opereze putin mai repede, chiar nefiind un server, puteti apela la urmatorul tweak pentru Win98: clic dreapta pe My Computer icon , select Properties, clic Performance. In Advanced Settings, clic File System. In fereastra care se deschide - hard Disk -, la


Daca doresti ca PC-ul sa opereze putin mai repede, chiar nefiind un server, puteti apela la urmatorul tweak pentru Win98: clic dreapta pe My Computer icon , select Properties, clic Performance. In Advanced Settings, clic File System.

In fereastra care se deschide – hard Disk -, la Settings, Typical role of the computer, prin default este setata optiunea Desktop computer.

Prin clic pe sageata de cascada alegeti Network server. Apoi Apply si OK. Va fi necesara restartarea pc-ului, care de altfel apare in Promp, pt ca noua setare sa devina operationala.

Aceasta noua setare va aloca mai mult RAM pt. diferitele caches si buffers ale disk-ului, lucru care va accelera functionarea acestuia. Conditia este sa aveti mai mult de 32 MB de RAM instalat.

Bogdan Popescu

Daca ai cel mai tare „Tips & tricks” trimite-l si il vei regasi in paginile Apropo.