¡Vivan los famosos! 10 artişti pe care nu-i bănuieşti că ar avea origini latine (Video)

Apropo.ro / 27.11.2014, 19:37
¡Vivan los famosos!  10 artişti pe care nu-i bănuieşti că ar avea origini latine (Video)
"Jane the Virgin", "Cristela", "Ugly Betty" sunt câteva din seriale americane care au în rolurile principale actori latini 100%. Pentru unii, aceste producţii sunt o mare realizare, însă adevărul este că, atât în televiziune, cât şi în cinematografie, "sângele" latin a fost mai mereu prezent chiar dacă numele actorilor sunau ...altfel. Cine sunt acesti artişti cu moştenire latină?

Helena Bonahm Carter

Poate cel mai suprinzator nume din această listă şi asta datorită faptului că prea puţini şi-o imaginează pe cerebrala actriţă britanică având sânge latin. Însă da, e adevărat, bunicul actriţei nu e nimeni altul decât Eduardo Propper de Callejon, secretar de stat al Spaniei în timpul celui de-al doilea război mondial, un diplomat care a salvat de la moarte nenumăraţi evrei. 

Alexis Bledel

Cunoscută din serialul „Gilmore Girls”, Alexis Bledel se poate lăuda cu un tată argentinian, Martin Bledel, care a învăţat-o limbă spaniolă şi dragostea pentru cultură latină. 

Oscar Isaac

Născut în Statele Unite, Oscar Isaac a renunţat la numele „Hernandez” ca să evite catalogările de tip „e un actor cu nume latin”. Strategia i-a reuşit, deoarece la această oră, Oscar Isaac este unul din cei mai căutaţi actori de pe piaţă. 

Louis C. K.

Actorul de comedie Louis C. K. s-a născut şi a crescut în Mexic. „E doar noroc că am pielea albă”, spune actorul de fiecare dată când se menţionează moştenirea lui latino-americană. 

Noomi Rapace

Tatăl lui Noomi Rapace este cântăreţului de flamenco „Rodrigo Duran”, care a fugit din Spania fascistă in Suedia pentru a scăpa de persecuţia Generalului Franco. 

Lana Parilla

Regina din „A fost o dată că niciodată” este mândră de sângele latin şi nu uită să mentioneze de fiecare data că părinţii ei sunt din Puerto-Rico. 

Harry Shum Jr.

Dansatorul, cântăreţul şi actorul din serialul „Glee” s-a născut în Costa Rica din parinţi cu origini asiatice. E încântat să susţină interviurile în limbă spaniolă de câte ori are ocazia. 

Victoria Justice

Vedeta Disney provine dintr-o familie care are rădăcini în Puerto Rico şi Irlanda, o moştenire care o face foarte fericită. 

Charisma Carpenter

A apărut în serialul „Buffy, The Vampire Slayer” că fata răsfăţată, însă susţine sus şi tare că talentul ei se datorează bunicului ei care e spaniol. 

Helena Christensen

Din tată danez şi mamă peruviană nu putea să iasă decât o frumuseţe. În 2009, Helena a călătorit în Peru pentru a onora memoria mamei ei şi a organizat o expoziţie de fotografie cu numele de „Portrete din Peru”.