Vivienne, fiica cuplului Jolie-Pitt, debutează în filmul „Maleficient”

De: Gabriela Voicu / 23.08.2012, 13:00
Vivienne, fiica cuplului Jolie-Pitt, debutează în filmul
Vivienne Jolie-Pitt, fiica în vârstă de 4 ani a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, va apărea în filmul "Meleficient".

Angelina Jolie i-a convins pe producătorii filmului „Maleficent” să îi acorde un rol fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.

Actrița americană interpretează rolul negativ principal în adaptarea cinematografică a poveștii clasice „Frumoasa din Pădurea adormită”, realizată de studiourile Disney.

Potrivit presei britanice, Vivienne, al cărei tată este Brad Pitt, va interpreta rolul fiicei personajului jucat de mama sa.

Vivienne Jolie Pitt (Foto: Hepta)

„Angie s-a gândit că va fi o experiență amuzantă pentru ea și Viv, iar Viv este naturală și talentată. Ceilalți copii insistă acum pe lângă Angie și Brad, rugându-i să le facă rost de roluri în film”, a spus o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

De altfel, și Shiloh Jolie Pitt are la activ un rol, în filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”, în care a apărut când avea doar 10 luni, alături de Brad Pitt.

Și Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit, anul trecut, un rol într-un film, urmând să fie protagonistul lungmetrajului „Battling Boy”, programat pentru lansare în 2013.

Angelina și Brad, care s-au logodit de curând, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – respectiv trei copii biologici – Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.