Vizitatorii tîrgului de turism vor putea obține reduceri de preț

Apropo.ro / 29.03.2005, 15:14
Vizitatorii tîrgului de turism vor putea obține reduceri de preț
Vizitatorii Tîrgului Național de Turism (TNT), organizat în perioada 7-10 aprilie la Romexpo, vor beneficia în premiera de reduceri de 10-20% din prețul pachetelor turistice pentru vara 2000, daca se înscriu la agențiile de turism prezente la acest eveniment. "Vrem

Vizitatorii Tîrgului Național de Turism (TNT), organizat în perioada 7-10 aprilie la Romexpo, vor beneficia în premiera de reduceri de 10-20% din prețul pachetelor turistice pentru vara 2000, daca se înscriu la agențiile de turism prezente la acest eveniment.

„Vrem sa transformam TNT dintr-un eveniment de prezentare a ofertelor agențiilor de turism, într-unul de vînzare a acestora, așa cum se întîmpla la expozițiile similare din alte țari”, a declarat, luni, 4 aprilie, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Lucia Morariu.

La ediția din acest an a tîrgului vor participa 291 de firme, din care 39 straine, reprezentînd 13 țari, respectiv Austria, Bulgaria, Cipru, Croația, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Peru, Portugalia, România, Turcia și Ungaria.

Agențiile de turism și hotelurile își vor lansa cu aceasta ocazie oferta de vacanțe pentru sarbatorile de Paște și pentru sezonul estival, atît în destinații din țara, cît și din strainatate.

Totodata, Asociația Naționala a Turismului Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) va prezenta posibilitațile de petrecere a weekend-ului sau a concediului în pensiunile afiliate. Unul dintre programele lansate de asociație se refera la sarbatorirea Paștelui în Delta Dunarii, turiștii urmînd sa calatoreasca la biserica cu barca.

Mediafax Tourism News