Vj-ița MTV Ella preia ștafeta la Stylissimo

Apropo.ro / 18.05.2006, 13:44
Vj-ița MTV Ella preia ștafeta la Stylissimo
Dupa plecarea Cristinei Iacob, MTV România a anunțat noua prezentatoare a emisiunii Stylissimo... BUCURESTI, 19 mai (MTV România) - Dupa încetarea colaborarii dintre MTV și Cristina Iacob, prezentatoarea emisiunii Stylissimo, postul de televiziune a anunțat astazi


Dupa plecarea Cristinei Iacob, MTV România a anunțat noua prezentatoare a emisiunii Stylissimo…

BUCURESTI, 19 mai (MTV România) – Dupa încetarea colaborarii dintre MTV și Cristina Iacob, prezentatoarea emisiunii Stylissimo, postul de televiziune a anunțat astazi faptul ca frumoasa vj-ița Ella va fi noua membra a echipei Stylissimo.

„Sa vorbesc despre stil și tendințele modei este o noua provocare pentru mine. Ma bucur ca mi s-a oferit oportunitatea sa fac parte din echipa emisiunii Stylissimo și voi face tot posibilul sa mențin permanent un nivel ridicat al emisiunii, în concordanța cu așteptarile publiculul”, spune Ella.

Vedeta va prezenta emisiunea alaturi de colegul sau vj George, iar în ceea ce privește activitatea sa la MTV, Ella a declarat ca va colabora în continuare și la celelalte emisiuni pe care le prezinta pe postul de televiziune.

Emisiunea Stylissimo se difuzeaza în fiecare joi, începând cu ora 20:00, însa pe Ella o mai puteți urmari pe postul MTV România, în cadrul emisiunilor MTV News, Superlatino, Week-end MTV și US TOP 20.

Cristina Iacob, prezentatoarea emisiunii Stylissimo și MTV România își încheie colaborarea…

BUCURESTI, 18 mai (MTV România) – Începând de joi, 18 mai, binecunoscuta vj-ița MTV Cristina Iacob, nu va mai putea fi urmarita în cadrul emisiunii Stylissimo la MTV România datorita încheierii colaborarii acesteia cu postul de televiziune.

Motivele care au dus la desparțirea de postul care a consacrat-o sunt în principal dorința de a acorda mai mult timp studiilor, Cristina având de susținut anul acesta examenul de licența, precum și o posibila reorientare în cariera.

„Perioada petrecuta la MTV a fost una deosebita pentru mine, am depus pasiune în tot ceea ce am facut, iar din momentul intrarii la MTV, dragostea mea pentru televiziune a fost clara și decisiva”, declara Cristina. „Despre planurile mele pot spune ca vreau sa lucrez în continuare tot într-o televiziune, am mai multe propuneri, însa ma gândesc serios daca sa ma îndrept catre un alt gen de emisiuni” mai spune vedeta.

Cristina și-a dorit înca din frageda copilarie sa ajunga la un post muzical de televiziune. În primul an de facultate, studenta la Drept a decis sa urmeze cursuri de prezentator în cadrul școlii TV Talent a MTV România, în scurt timp facându-se remarcata prin talentul și aptitudinile sale de prezentator.

Emisiunea Stylissimo prezentata de Cristina se difuzeaza în fiecare joi, începând cu ora 20:00, MTV România urmând sa anunțe cât mai curând care va fi noul vj.

Agentia 4 ACE & MTV România

Tags: