Vlad Craioveanu se alătură echipei Digi FM

De: Ana Obretin / 17.06.2021, 15:25
Vlad Craioveanu se alătură echipei Digi FM

Vlad Craioveanu, realizator de radio și televiziune cu peste două decenii de experiență, intră, din 21 iunie, în echipa Digi FM, radioul privat din România cu cea mai mare acoperire.

De luni până vineri, de la 14:00 până la 17:00, el va avea o emisiune fără titlu, în care umorul fin va completa informația, fără a o complica, și unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară, potrivit unui comunicat remis Apropo.

„Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituției și pentru că impărtășesc aceeași ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu românii și după-amiază. Să iau pulsul României și după muncă. Cel mai important este că am venit. Ca să știi”, spune Vlad Craioveanu, pregătit să cucerească sutele de mii de ascultători care sunt zilnic pe frecvențe radio și online, pe digifm.ro.

Vlad Craioveanu, care părăsește astfel matinalul Smart FM, postul de radio deținut de Adrian Sârbu, este unul dintre oamenii de media neconvenționali, care își spun părerea în mod direct și răspicat. Indiferent că este vorba de radio sau de televiziune, vocea sa e la fel de puternică și reușește să ajungă la fiecare român care îl urmărește, potrivit aceluiași comunicat

CITEȘTE ȘI: Digi Sport va difuza meciurile din LaLiga până în 2024

Foto: Digi