Vlad Drăgulin, despre experienţa ”X Factor”: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori” – FOTO

Apropo.ro / 16.07.2018, 11:16
Vlad Drăgulin, despre experienţa ”X Factor”: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori” - FOTO
Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin şi-a luat în serios rolul de... înger păzitor!

Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenţii ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experienţa aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun şi să îi ajut pe alţii fiind un braţ blajin şi generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artişti pe scenă. Este ca o iniţiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat şi el în această ipostază. ”Concurenţii au toţi un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcaţi de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăţilor, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame şi noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, îşi fixează ştacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.
Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.