Vlad Drăgulin îi dăruieşte un talisman norocos unui fost concurent X Factor

De: Alexandra Necsoiu / 06.10.2018, 16:03

Vlad Drăgulin îi dăruieşte un talisman norocos unui fost concurent X Factor
Toţi candidaţii ce trec pragul platoului X Factor au parte de încurajări încă din culise, iar cea de-a şaptea ediţie a emisiunii de la Antena 1, difuzată marţi seară, de la ora 20:00 nu va face excepţie. Chiar dacă o parte dintre concurenţi nu sunt la prima apariţie pe scena show-ului, emoţiile pot surprinde şi, mai ales, pot influenţa orice audiţie. Tocmai din acest motiv, chiar înainte de a păşi în faţa juraţilor, Vlad Drăgulin îi va oferi unui fost candidat înscris pentru o a doua şansă, un talisman norocos: “Să îmi dai brăţara abia la sfârşit, după ce câştigi X Factor!“, îl va încuraja acesta.

Simion Caragia a reuşit, acum doi ani, să o impresioneze pe Delia până la lacrimi. Jurata nu doar că a catalogat audiţia sa din trecut drept cel mai sensibil moment din sezon, ci a avut şi încredere că ar putea face o figură bună în etapa de Bootcamp. Deşi tânărul a fost primul care a ocupat un scaun, a fost şi primul care s-a ridicat, motiv pentru care s-a reîntors la X Factor pentru a demonstra că a evoluat: “Abia aştept să repun piciorul pe scena X Factor. Cu mai multă încredere şi cu o voce mult mai pregătită. Când am fost eliminat, am fost dezamăgit pe moment, dar apoi am ascultat înregistrările şi mi-am dat seama că au avut dreptate. ”

    Care va fi reacţia juraţilor când Simion va reintra pe scenă, dar şi cât de norocos se va dovedi a fi talismanul oferit de Vlad Drăgulin, telespectatorii Antena 1 vor putea afla marţi, într-o nouă ediţie a show-ului X Factor, de la ora 20:00.