Vlad Grigorescu duce experienţa #MINDFUCK în ţară, într-un show fără precedent în România

De: Cătălina Matei / 20.02.2017, 10:30
Vlad Grigorescu duce experienţa #MINDFUCK în ţară, într-un show fără precedent în România
Prezentatorul ”iUmor”, Vlad Grigorescu tocmai a încheiat filmările pentru cel de al treilea sezon al producţiei ce va începe în curând la Antena 1. Însă el nu se pregăteşte de o vacanţă, ci de un număr senzaţional de magie, ceva ce va fi mai degrabă o experienţă decât un simplu spectacol, pentru cei ce îl vor urmări. Vlad va schimba, începând de sâmbătă, 18 februarie scena ”iUmor” cu scenele sălilor de spectacole din Braşov, Sibiu, Timişoara, Arad, Oradea, Deva, Alba Iulia, Cluj, Târgu Mureş, Bistriţa şi Bucureşti.

Turneul organizat de Just For Fun Events este foarte special, atipic şi va fi ceva ce publicul din România nu a mai văzut până acum. ”Spectatorii vor simţi cum li se pot citi gândurile, cum pot fi influentaţi, cum li se poate prezice fiecare mişcare şi vor fi surprinşi de tot ceea ce vor trăi în acele momente”, declară magicianul.

După cum spune chiar el, #MINDFUCK este despre timp şi despre vise, un ”one man show” de aproximativ o oră în care el va interacţiona direct cu cei din sală, trecându-i prin tot felul de stări, de la amuzament şi până la emoţie şi uimire. 

Acest spectacol este cel mai ambiţios proiect al meu. Am lucrat foarte mult la el, mai ales că eu am făcut şi am coordonat tot, de la lumini, la sunet, la proiecţie, la grafică, la scenariu, la scenografie, etc. Sunt sigur că îi va lua complet prin surprindere pe spectatori, pentru că e plin de întorsături interesante. Îmi doresc ca oamenii să vină cu mintea deschisă şi să fie pregătiţi să se joace”, spune Vlad, mai ales că toţi cei care se vor afla în sală vor lua parte direct la evoluţia show-ului şi alegerile lor pot schimba felul în care acesta se desfăşoară

Spectacolul este interzis copiilor sub 12 ani.

Turneul începe pe data de 18 februarie şi va avea loc în următoarele orase:

Braşov, Sibiu, Timişoara, Arad, Oradea (18-23 feb)

Deva, Alba Iulia, Cluj, Tg Mureş, Bistriţa (16-20 martie) şi Bucureşti.

Mai multe detalii pe pagina www.vladgrigorescu.ro

Bilete online pe www.iabilet.ro