Vlad Miriţă show total pentru olandezi! A cântat în timp ce călărea!

Apropo.ro / 31.01.2013, 12:18
Vlad Miriţă show total pentru olandezi! A cântat în timp ce călărea!
Unul dintre cei mai apreciaţi tenori din România, Vlad Miriţă, a ajuns dincolo de graniţele României, tocmai în Olanda. Artistul a fost invitat să cânte la show-ul ecvestru ce are loc în fiecare an la Leeuwarden.

Evenimentul, de o importanţă mondială, adună oameni din toate colţurile lumii şi de la an la an creşte în anvengură. Vlad a fost mai determinat ca niciodată să prezinte un show ce i-a lăsat pe privitori cu gura căscată şi s-a urcat pe un armăsar din rasa Friesian pentru a interpreta live celebra canzonetă „O sole mio”. El este primul tenor din lume care face acest lucru deoarece este extrem de greu să îţi controlezi respiraţia şi să cânţi bine călare.

Vlad Mirita

Publicul a fost extrem de entuziasmat de cele auzite, aşa că artistul a împărţit autografe la finalul concertului şi a primit ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Vlad Mirita

„‘Eu sunt îndrăgostit de călărie, iar caii din rasa Friesian sunt preferaţii mei, au un temperament foarte echilibrat. Un prieten de-al meu, doctor veterinar, are în grajd doi friesieni de care sunt îndrăgostit şi pe care îi vizitez o dată la 2-3 zile! Este o bucurie să îi văd!” a declarat Vlad Miriţă.
Rasa Friesian este una dintre cele mai apreciate din lume, în ciuda numărului mic al populaţiei – maxim 60.000 de exemplare în întreaga lume. Caii din această rasă sunt foarte des folosiţi în filmele istorice datorită faptului că sunt exprem de spectaculoşi.