Vlad Musta, câştigătorul ”The Four – Cei 4”: ”Abia aştept să încep să lucrez”

De: Andra Voiculescu / 11.06.2018, 15:19
Vlad Musta, câştigătorul ”The Four – Cei 4”: ”Abia aştept să încep să lucrez”
Vlad Musta este câştigătorul primului sezon al emisiunii ”The Four – Cei 4”! După ce a reuşit să îşi apere scaunul timp de şase ediţii, Vlad a impresionat din nou în marea finală, seara trecută, la Antena 1!

Încă din ediţia cu numărul patru, Vlad a reuşit să cucerească voturile juraţilor cu vocea sa deosebită şi o chitară, însă pe parcursul emisiunii Cheloo a fost cel care a l-a forţat să îşi depăşească limitele şi l-a ”aruncat” la duel cu challengerii în aproape fiecare ediţie. Vlad Musta este cel care duce acasă marele premiu, pe care a mărturisit că şi-l dorea din tot sufletul – un contract de înregistrări muzicale şi/sau management şi impresariat artistic în valoare totală brută de 30.000 de euro.

”Simt că am crescut mult, că am mai multă experienţă, că m-am învăţat cu publicul, mi-am dat seama cam ce îşi doresc oamenii şi mă bucur că am rezonat cu ei. Cel mai mult, The Four – Cei 4 m-a ajutat să îmi formez o tărie emoţională, tot ce am luat, am luat sub formă de sfaturi”, mărturiseşte Vlad, care şi-a petrecut seara de după marea finală alături de cei dragi lui – familia şi colegii de emisiuni. ”Am mers acasă iniţial, unde m-am trezit cu musafiri – prieteni, familie – apoi am mers într-un club unde erau deja şi Alexandra, Uddi, Anton, Anastasia, Angelo şi am vorbit cu ei, a fost foarte drăguti, fiecare mi-a dat sfaturi, m-au felicitat”, a mai spus câştigătorul ”The Four – Cei 4”, care după mai bine de trei luni de muncă şi repetiţii intensive, pare neobosit: ”Vreau să mă folosesc de contract şi abia aştept să încep să lucrez, să am melodii, să am concerte, să fiu un artist adevărat. Eu nu am început să scriu versuri, dar pot face linii melodice şi aş vrea să combin mai multe stiluri muzicale, să îmi fac un stil al meu”.

Şi chiar dacă pe parcursul emisiunii a învăţat să primească şi sfaturi, dar şi critici, marea finală nu a fost lipsită de emoţii nici pentru el, nici pentru părinţii care l-au susţinut din sală. ”Pe parcursul finalei fiecare duel mi s-a părut mult mai intens, iar cel cu Alexandra mi s-a părut foarte greu. Cheloo mă tot tachina, iar când am auzit că am câştigat pur şi simpli mi-a venit să îl iau în braţe. Feli a spus că iubeste momentele mele de la The Four – Cei 4 şi am fost foarte bucuros să aflu astfel de lucruri legate de mine, să văd că oamenii mă susţin, în condiţiile în care la început nimeni nu mă vedea ajungând aici. Simt că am evoluat şi că am reuşit să schimb concepţiile oamenilor”, a mai spus câştigătorul ”The Four – Cei 4”.