Vlad Musta este câştigătorul ”The Four – Cei 4”!

Apropo.ro / 11.06.2018, 12:45
Vlad Musta este câştigătorul ”The Four – Cei 4”!
Vlad Musta este câştigătorul primului sezon al emisiunii ”The Four – Cei 4”! După ce a reuşit să îşi apere scaunul timp de şase ediţii, Vlad a impresionat din nou în marea finală, seara trecută, la Antena 1!

Marea finală ”The Four – Cei 4” a fost deschisă de Feli, care a pregătit o un moment special alături de Alexandra Crişan, Marcel Roşca, Maria Cojocaru şi Vlad Musta, însă pe parcursul serii surprizele s-au ţinut lanţ! Anastasia Sandu şi Lu’Chan au fost favoriţii telespectatorilor trimişi înapoi direct în finala ”The Four – Cei 4”. Iar dacă revenirea Anastasiei a provocat bucurie în rândul juraţilor, care au menţionat-o destul de des ca fiind preferata lor, numele ei le-a dat ceva emoţii celor de pe scaune. Pentru unul dintre aceştia, sentimentul a fost îndreptăţit. În urma voturilor, Anastasia şi-a recâştigat locul său iniţial la ”The Four – Cei 4”, pe scaunul Mariei Cojocaru!

Nu la fel de norocoasă s-a dovedit a fi însă şi revenirea lui Lu’Chan, care a decis să îl provoace la duel pe Marcel Roşca. Acesta din urmă însă a cucerit din nou juraţii şi telespectatorii cu vocea sa caldă şi a reuşit să îşi păstreze scaunul după primul său duel după intrarea în ”ringul” de luptă.
Cu o schimbare în rândul Celor 4, a venit rândul juraţilor să decidă în ce componenţă vor avea loc cele două dueluri între finalişti! Decizia s-a dovedit a fi una dificilă, iar primii aleşi au fost Anastasia Sandu şi Vlad Musta. ”Mă bucur că nu încerci să îţi schimbi vocea gravă şi că profiţi de calităţile tale”, i-a spus Carla’s Dreams lui Vlad, care şi-a adus din nou în competiţie şi chitara norocoasă. Votul publicului i-a dat ocazia lui Vlad de a deveni unul dintre cei doi finalişti care să intre în ultimul duel al serii, în timp ce Anastasia a fost nevoită să îşi părăsească scaunul pentru a doua oară în aceeaşi seară.
A venit astfel rândul Alexandrei Crişan şi a lui Marcel Roşca să susţină cel de-al doilea duel al serii, după ce în ediţiile trecute, între cei doi au existat nişte tensiuni, după ce acesta i-a spus colegei sale de scaun că are calităţi vocale limitate. ”Tind să cred că acest mic scăndăluţ a fost pus prea mult sub lumină. Judecaţi, vă rog, vocile şi interpretarea, atât”, a spus Carla’s Dreams. Iar dacă vocea lui Marcel a ridicat şi mai mult temperatura în concurs, Alexandra a reuşit să aducă şi de această dată ceva nou – o piesă scrisă în totalitate de ea. Ca urmare, publicul a decis ca ea să fie cea care se va lupta cu Vlad Musta în ultimul duel al serii, cel pentru marele premiu ”The Four – Cei 4”!

Pentru marele duel, Alexandra a ales o interpretare extrem de emoţionantă a melodiei ”Caruso”, în timp ce Vlad şi-a pus din nou chitara la lucru pentru acordurile melodiei ”Hot Blood”. Din nou publicul a fost cel care a decis finalul acestei ultime lupte a sezonului, iar Vlad Musta este cel care duce acasă marele premiu, pe care a mărturisit că şi-l dorea din tot sufletul – un contract de înregistrări muzicale şi/sau management şi impresariat artistic în valoare totală brută de 30.000 de euro.
Încă din ediţia cu numărul patru, Vlad a reuşit să cucerească voturile juraţilor cu vocea sa deosebită şi o chitară, însă pe parcursul emisiunii Cheloo a fost cel care a l-a forţat să îşi depăşească limitele şi l-a ”aruncat” la duel cu challengerii în aproape fiecare ediţie.
Vlad Musta a mărturisit că cel mai drag lucru al său este chitara electrică, cea care i-a adus noroc de fiecare dată, aşa că nu e de mirare că în copilărie şi-a cumpărat singur una. ”Cea mai importantă şi plăcută amintire din copilărie rămâne momentul în care mi-am cumpărat chitara electrică… cu toţi banii din casă…!”, îşi aminteşte Vlad râzând.

Din fericire, familia sa, care i-a fost alături şi în marea finală ”The Four – Cei 4”, şi-a dat seama destul de repede de talentul lui, iar părinţii l-au susţinut să urmeze cursuri de specializare. ”Aveam 15 ani atunci când am început să studiez chitara, nu am avut planuri măreţe iniţial, dar am încercat mereu să progresez, să fiu într-o luptă interioară constantă ca să descopăr cea mai bună versiune a mea. De la 16 ani m-am apucat de canto cu doamna Crina Mardare şi am reluat cursurile de chitară cu un alt profesor, iar experienţa mea ca şi instrumentist a crescut foarte mult. Aşa am ajuns să fiu chitarist în diferite trupe şi uşor, uşor, am început să prind o anumită  experienţă”, spune Vlad.