Vladimir Draghia: „Am regretat participarea la Burlacul”. Motivul?

Apropo.ro / 13.06.2018, 12:47
Vladimir Draghia:
Vladimir Drăghia este câştigătorul Exatlon România 2018. Sportivul a participat la mai multe emisiuni tv.

Drăghia are în palmares multe emisiuni: Splash, Şerifi de România (pe care le-a şi câştigat, ambele pe Antena 1), Burlacul (Antena 1), Sunt celebru, scoate-mă de aici (Pro TV).

Regretă participarea la vreo emisiune?

„Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. Încă de la început nu m-am regăsit în formatul respectiv, dar am luat şi părţile bune.Trăgând linie nu pot spune că am ajuns să o regret, dar a fost foarte dificil pentru mine, pentru că nu m-am regăsit deloc în formatul respectiv. Nu aveam nicio treabă cu el. Încă mi se pare un experiement foarte ciudat formatul respectiv, nu ai cum să duci o emisiune de felul acela la final dacă ai nişte principii solide. Prima dată am refuzat. Dar în final am acceptat pentru că participarea respectivă se plăteşte destul de bine, iar acesta a fost un factor destul de important pentru că eu obişnuiam şi atunci să mă întreţin singur.

Şi în al doilea rând eram mai tânăr şi mi-a gâdilat puţi orgoliul ideea de a fi burlacul României. Dar sunt si primul şi singurul care a ieşit la jumătate. Sunt mândru că nu am dus-o până la capăt şi că am luat decizia de a-mi mai păstrat principiile, cât de cât, chiar dacă nu intacte pentru că am ieşit puţin zdruncinat şi şifonat din emisiunea aia”, a declarat Vladimir Drăghia într-un  interviu pentru paginademedia.ro.

Campionul Exatlon s-a declarat un sustinator al stilului de viata activ, practicand diferite sporturi inca din copilarie. La 18 ani, Vladimir Draghia a renuntat la cariera de inotator profesionist, dezamagit de optiunile de viitor pe care acest drum in viata i le oferea, dar a ramas un sportiv activ. A marturisit ca a practicat 2 ani boxul thailandez, o disciplina care i-a crescut foarte mult increderea in sine.