Vladimir Drăghia, căutătorul de aur milionar (Video)

Apropo.ro / 20.12.2012, 17:00
Vladimir Drăghia s-a transformat în căutător de aur în vacanța din Ecuador. Ce a găsit acolo l-a îmbogățit!

Vladimir Drăghia și-a petrecut vacanța în Ecuador. Nu a mers acolo doar pentru distracție, ci și pentru ceva muncă. Alături de câțiva prieteni, Augustin Sima, Cătălin Drogoreanu și Adrian Grecu, a realizat un documentar, „Ecuad’Or„, regizat de Tudor Chivulescu și Vladimir Drăghia.

Vladimir Draghia

Ecuad’Or este o poveste românească! Este o poveste adevarată, frumoasă, dură, în care mă regăsesc și eu, și oricine știe ce înseamnă să trebuiască să reușescă în viață, pe cont propriu„, spune Drăghia, 26 de ani.

Vladimir Draghia

Documentarul despre căutătorii de aur din junglă l-a făcut și pe Vladimir să cunoască cum este viața unui astfel de personaj, dar și întâmplările prin care poate trece: viața trăită la limită, șerpi, tarantule, hoți, trupe de gherilă.

După toată această experiență bogată în aventură, Vladimir Drăghia a revenit în România cu mai multe cunoștințe, dar și cu ceva aur. A găsit circa 400 de grame de aur, din care a vândut o parte pentru a putea trece granița liniștit. Din partea vândută a câștigat aproape 50.000 de lei.