Vladimir Drăghia se însoară! Când şi unde va avea loc marele eveniment

Apropo.ro / 29.06.2018, 14:13
Vladimir Drăghia se însoară! Când şi unde va avea loc marele eveniment
Vladimir Drăghia este câştigătorul Exatlon România 2018. Sportivul a participat la mai multe emisiuni tv.

Drăghia are în palmares multe emisiuni: Splash, Şerifi de România (pe care le-a şi câştigat, ambele pe Antena 1), Burlacul (Antena 1), Sunt celebru, scoate-mă de aici (Pro TV).

Vladimir Drăghia se însoară cu Alice Cavaleru! Câştigătorul Exatlon a mărturisit când va avea loc marele eveniment. Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru, părinţii unei frumoase fetiţe în vârstă de aproape un an, pe nume Zora, îşi vor oficializa relaţia. Cei doi se vor căsători pe 21 iulie, la mare.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă şi până acum ne-a ieşit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiaţi şi familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru viva.ro.

Campionul Exatlon s-a declarat un sustinator al stilului de viata activ, practicand diferite sporturi inca din copilarie. La 18 ani, Vladimir Draghia a renuntat la cariera de inotator profesionist, dezamagit de optiunile de viitor pe care acest drum in viata i le oferea, dar a ramas un sportiv activ. A marturisit ca a practicat 2 ani boxul thailandez, o disciplina care i-a crescut foarte mult increderea in sine.