Vladimir Drăghia şi-a cucerit prietena cu trandafiri din hârtie

Apropo.ro / 13.03.2012, 12:17
Vladimir Drăghia şi-a cucerit prietena cu trandafiri din hârtie
Burlacul Vladimir Drăghia, care astăzi împlineşte 26 de ani, nu a fost dintotdeauna bărbatul fatal de astăzi, pentru care se bat atâtea femei frumoase.

Vladimir Drăghia, protagonistul emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, pare un tip sexy şi sigur pe el, dar din declaraţiile lui reiese că nu duce deloc lipsă de sensibilitate.

„Aveam 15 ani şi eram îndrăgostit de Andruţa, verişoara celui mai bun prieten al meu. Am învăţat să fac trandafiri din hârtie, am scos-o din casă după 2-3 runde de negocieri cu părinţii ei şi ne-am plimbat prin parc seara făcând din 5 în 5 metri îngeri în zăpadă. Apoi, m-am ales şi cu un sărut”, îşi aminteşte Vladimir Drăghia despre primul sărut şi prima lui iubire.

Fie ca au apelat la bisturiu, fie ca au beneficiat de sfaturile celor mai buni stilisti, exista vedete pentru care trecerea anilor a avut efecte benefice.

Aboneaza-te la newsletterul PRO TV Magazin, spune-ne ce vedeta a avut cea mai evidenta transformare de-a lungul timpului si poti castiga unul dintre cele 4 seturi de ingrijire a parului La Biosthetique Paris alcatuite din Bain Vital - Sampon Organic, Masque Vital - Masca Vitalizanta Laque Fixante, Mousse Coiffante.

La Biosthetique stabileste un nou standard in ingrijirea naturala. Tinand cont de noile standarde ecologice, cercetatorii La Biosthetique, in urma unei activitati intense, au elaborat un concept unic de frumusete pentru par si ten: produse care combina puritatea biologica si relaxarea naturala cu ingrijirea de lux.

Cei patru castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti la finalul concursului.