Vloggerul Ela Voineag intră în culisele ”The Four – Cei 4”

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 11:23
Vloggerul Ela Voineag intră în culisele ”The Four – Cei 4”
Vloggerul Ela Voineag va intra în culisele ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, pentru a afla totul despre show-ul care schimbă regulile şi transformă competiţia.

Cu experienţă în muzică, televiziune, film şi stand-up, în prezent, Ela Voineag invită vedetele la interviuri mai puţin formale, însoţite de un pahar de vin, în rubrica ”Vin la vorbă”, la ”Xtra Night Show”. În această primăvară, vloggerul Ela Voineag va fi cea care va avea ocazia să intre în culisele ”The Four – Cei 4” ca să afle mai multe detalii despre supershow-ul primăverii şi să discute cu juraţii şi cu Cei 4. 

”Am o experienţă de peste 10 ani în industria muzicală, am participat la European Music Awards, am făcut interviuri cu vedete internaţionale, am urmărit parcursul unor nume devenite cunoscute din muzica din România, iar acum vreau să fiu în locul în care se naşte noua generatie de super-vedete. Din culisele ”The Four-Cei 4″, vreau să îi cunosc aşa cum sunt când nu cântă pe o scenă, vreau să le aflu slăbiciunile, să ştiu ce temeri au şi ce iubesc aceşti tineri talentaţi. Vreau să văd din ce e făcut următorul superstar şi să aflu drumul său până când va deveni câştigătorul ”The Four – Cei 4” şi întâmplările care l-au adus acolo, fie ele bune sau rele, dureroase sau amuzante”, spune Ela Voineag.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experienţă în muzică şi nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediţie aceştia trebuie să lupte pentru a-şi păstra locul.
Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reaminteşte concurenţilor că în fiecare ediţie lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiţi să lupte în fiecare ediţie cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească şansa de a se duela.

Fiecare challenger care obţine toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câştigătorul, votând prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”.