VOCABULE – Videomix, un produs unic in Romania

Apropo.ro / 02.05.2006, 14:41
VOCABULE - Videomix, un produs unic in Romania
In premiera pentru piata muzicala din Romania, compilatia VOCABULE prezinta un produs unic: primul videomix realizat la noi in tara, un scurt metraj format din 5 clipuri, fiecare cu povestea sa, dar toate avand elemente de legatura. Filmat la Arad timp de 3 zile, intre 27-29


In premiera pentru piata muzicala din Romania, compilatia VOCABULE prezinta un produs unic: primul videomix realizat la noi in tara, un scurt metraj format din 5 clipuri, fiecare cu povestea sa, dar toate avand elemente de legatura.

Filmat la Arad timp de 3 zile, intre 27-29 aprilie, videomixul reprezinta cel mai complex si complet proiect de rap din Romania, initiat de MediaPro Music si Rebel Music: SABOTAJ2 – VOCABULE.

Cele 5 filmulete care formeaza videomixul beneficiaza de aparitii de marca din lumea hip-hop-ului romanesc: Bitza, K-Gula, Junky, Griffo, DJ Paul si Brugner. Pentru povestea clipurilor, care trateaza probleme sociale, umane si politice, au fost alese 6 locatii diferite, printre care centrul Aradului, un liceu industrial cu anexe si strazile orasului.

Proiectul VOCABULE, care are [i un site propriu (www.vocabule.ro) reprezinta o compilatie unica, prima care beneficiaz= oficial de participare internationala (Eminem, KRS-ONE, DAS EFX s.a.) si urmareste atat lansarea unor noi talente reale din zona underground, cat si stabilirea de noi puncte de reper – muzicale, vizuale sau grafice.

Aparuta la MediaPro Music, compilatia reprezinta prima participare internationala consistenta si de prestigiu in cadrul unui proiect de rap made in Romania, toate piesele fiind in regim de exclusivitate pentru piata muzicala din Romania.

MediaPro Music

Tags: