Vocalistul trupei The Calling a fost răpit și agresat

De: Gabriela Voicu / 20.08.2013, 18:00
Vocalistul trupei The Calling a fost răpit și agresat
Alex Band, vocalistul trupei The Calling, a fost răpit, agresat și aruncat pe șinele unui tren în Michigan, SUA, în weekend-ul trecut.

Alex Band, vocalistul trupei The Calling, a fost răpit, agresat și aruncat pe șinele unui tren în Michigan, SUA, în weekend-ul trecut, scrie TMZ.

Band, în vârstă de 32 de ani, părăsise hotelul Lapeer și a vrut să meargă la un magazin din apropiere, duminică, în jurul orei 03.00, când o dubiță a oprit lângă el, iar cei dinăuntru l-au tras în mașină și l-au bătut.

Membrii trupei The Calling au observat că Band lipsește, așa că au început să îl caute și l-au găsit rănit grav pe șina unui tren.

The Calling – „Wherever You Will Go”

Cântărețul a suferit fracturi la coloana vertebrală, s-a ales cu 15 copci la bărbie, trei dinți rupți și vânătăi pe abdomen.

Poliția investighează acest incident, iar până acum nu există dovezi că atacul ar fi fost plănuit pentru publicitate sau pe fondul consumului de droguri.

Recent trupa anunțase că s-a reformat după opt ani și are un nou line-up. Primul lor concert în noua formulă a avut loc pe 16 august în Atlantic City, New Jersey, SUA. The Calling este cunoscută în special pentru piesa „Wherever You Will Go” din 2001.