„Vocea Olandei”: A intors juriul dupa trei secunde de cantat (Video)

Apropo.ro / 28.10.2011, 11:50
Olandezul Charly Luske a reusit performanta de a face juriul sa apese pe butoane, chiar dupa primul vers al piesei "It's a man's world" (James Brown). Vezi inregistrarea!

Charly Luske are experienta de actor si ceva de muzica, insa piesa aleasa a fost cu adevarat cea mai potrivita in cazul lui. Olandezul a interpretat cantecul „It’s a man’s world” a lui James Brown, calm, relaxat si fara pic de emotie, cel putin asta s-a vazut.

Dupa primul vers, la trei secunde de cand s-a apucat de cantat, juriul a apasat butoanele si scaunele lor s-au intors spre concurent.

Vocea lui Charly Luske a ridicat si sala in picioare, care l-a rasplatit cu ropote de aplauze.

Membrii juriului au ramas impresionati de cat de bine a interpretat Charly Luske piesa lui James Brown. Putem spune si ca a fost momentul norocos al olandezului.

Marti incep eliminarile la „Vocea Romaniei”!

Si la noi competitia „Vocea Romaniei” a scos la lumina voci incredibile si oameni talenti. Unul dintre concurenti, Daniel Dragomir, a inceput sa cante piesa „It’s not unusual” a lui Tom Jones, iar Horia Brenciu a stiut ca acesta va fi omul sau din echipa.

Alt concurent, Marcel Lovin a cantat piesa „Me & Mrs Jones”, iar Smiley l-a ales fara sa clipeasca. La fel s-a intamplat si in cazul concurentei Oana Radu care a interpretat cantecul „Turning Tables” intr-o asa maniera incat, toate cele patru scaune s-au intors catre ea.

Juriul

Juriul „Vocea Romaniei”

Ultima editie a „auditiilor pe nevazute”, in care toti cei patru antrenori si-au completat locurile ramase libere, a fost una de senzatie.

Cum cei patru jurati: Loredana, Horia Brenciu, Smiley si Marius Moga si-au completat echipele, „Vocea Romaniei” trece de martea viitoare in faza a doua a competitiei,Confruntarile„. Antrenorii vor fi nevoiti sa renunte la sapte dintre concurentii alesi.