VOCEA ROMÂNIEI. Adrian Nour, din echipa lui Smiley la Vocea României, este cel mai bine cotat în topul caselor de pariuri la câștigarea trofeului

De: Marian Andrei / 23.12.2013, 14:24
VOCEA ROMÂNIEI. Adrian Nour, din echipa lui Smiley la Vocea României, este cel mai bine cotat în topul caselor de pariuri la câștigarea trofeului
Adrian Nour, câștigător Vocea României - video Adrian Nour, Vocea României

Adrian Nour, din echipa lui Smiley la Vocea României, este finalistul cel mai bine cotat în topul casei de pariuri Stanleybet la câștigarea trofeului Vocea României.

Astfel, Smiley ar putea da pentru a doua oară câștigătorul la Vocea României, după ce în 2011, la prima ediție a show-ului, Ștefan Stan, elevul lui, a fost declarat câștigătorul titlului de Vocea României.

Au mai rămas câteva zile până la marea finala a sezonului Vocea României 2013 și ca în fiecare an, britanicii de la Stanleybet au lansat cotele pentru câștigarea titlului suprem. Adrian Nour, „Artistul” care este reprezentantul echipei Smiley în finala din acest an, este principalul favorit în viziunea bookmaker-ilor de la această casă de pariuri, cu o cota de 1.70.

Nour este urmarit îndeaproape cu o cotă 2.50 de Sânziana Nicolae, reprezentanta echipei Moga în finala din 26 Decembrie.
Cotele oferite de Stanleybet pentru cei patru finaliști sunt:

• Adrian NOUR 1.70

• Sânziana NICOLAE 2.50
• Mihai CHIȚU 7.00
• Marius MARIN 11.0
 
 
Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote.