”Vocea României” ajunge la final!

De: Cătălina Matei / 20.12.2011, 11:12
”Vocea României” ajunge la final!
”Vocea României” dă tonul sărbătorii luni, 26 decembrie, de la 20.30, când la PRO TV se dă bătălia finală pentru cel mai râvnit titlu al momentului.

Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga, cei care au străbătut alături de concurenţii lor un traseu aprig până să ajungă în finală, se prezintă cu cei patru concurenţi rămaşi în competiţie, Iuliana Puşchilă, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Dragoş Chircu, patru voci unice, puternice şi care merită din plin distincţia Vocea României şi marele premiu de 100.000 de euro.

În ultima ediţie a super show-ului de la PRO TV, cei patru concurenţi, Iuliana Puşchilă, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Dragoş Chircu, vor cânta în duet cu antrenorii lor, în duet cu o vedetă, dar şi singuri. Pentru finala emisiunii „Vocea României” antrenorii şi concurenţii lor pregătesc şi alte momente-surpriză care să-i convingă pe telespectatori că merită marele premiu. Singurul vot care conteaza este cel al publicului, el fiind cel care va decide în proporţie de 100% cine va fi „Vocea României”.

Vocea României – Finala se difuzează luni la 20.30, la PRO TV.