Vocea României: Cei doi concurenți care au uimit juriul și publicul (Video)

Apropo.ro / 10.10.2012, 12:20
Vocea României: Cei doi concurenți care au uimit juriul și publicul (Video)
David Bryan, fost solist al trupei Hotel FM, și tânăra de 16 ani Andreea Olariu, au reușit să rupă ropote de aplauze din partea juriului și al publicului de la Vocea României.

Cea de-a treia etapă a show-ului Vocea României a reunit concurenți de toate vârstele, de la 16 până la 52 de ani.

Dintre toți, doi dintre concurenți au oferit surprize vocale celor prezenți în sală. Este vorba despre David Bryan, fostul solist de la Hotel FM – trupă ce a reprezentat România la Eurovision 2011, și constănțeanca Andreea Olariu, de doar 16 ani.

ASCULTĂ‚ CUM A CÂNTAT DAVID BRYAN

David Bryan a reușit să întoarcă trei scaune în 3 secunde, încă de la primele sale acorduri. Englezul stabilit în țara noastră a interpretat piesa „It will rain”.

După ce și Loredana, și Moga i-au promis că îi vor compune piese, David Bryan a ales să meargă în echipa lui Marius Moga.

Tânăra Andreea Olariu, 16 ani, a reușit să întoarcă cu vocea ei toate cele patru scaune ale juraților prin interpretarea piesei „I Surrender”.

ASCULTĂ‚ CUM A CÂNTAT ANDREEA OLARIU

Dornic s-o câștige în echipa lui, Brenciu a încălcat regulile concursului și l-a imobilizat pe Moga, pentru ca scaunul acestuia să nu se întoarcă. Smiley, care a ascultat-o cu gura cascată pe durata întregii piese, a fost cel ales de Andreea Olariu să-i fie antrenor.

Andreea a dedicat participarea la concurs mamei sale, care a fost diagnosticată cu cancer și a trecut printr-o operație dificilă.

Vezi aici cele mai interesante momente de la Vocea României și cum s-au descurcat concurenții în fața juriului!