„Vocea Romaniei” duce concursurile de talente la un alt nivel!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 28.09.2011, 13:14
Emisiunea "Vocea Romaniei" - cu Marius Moga, Smiley, Loredana si Horia Brenciu in juriu - a debutat, cu dreptul, aseara la Pro TV: 2 milioane de telespectatori!

„Vocea Romaniei” a fost urmarita, marti seara, de 2 milioane de telespectatori, Pro TV fiind lider de audienta pe toate target-urile.

Astfel, „Vocea Romaniei” a inregistrat in minutul de maxima audienta, la ora la 22.19, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, o audienta de 13,6 puncte de rating si 41,1% cota de piata, potrivit reprezentantilor PRO TV.

„Vocea Romaniei” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absoluta. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas in descoperirea acelei voci extraordinare, capabile ca cucereasca o tara intreaga.

Vocea Romaniei

Prima etapa: alegerea echipei

In prima faza, cea a „auditiilor pe nevazute”, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie sa isi formeze o echipa, iar alegerea se face exclusiv in functie de vocea lor.

Cei patru stau intorsi cu spatele la scena, iar atunci cand isi doresc pe cineva in echipa lor nu trebuie decat sa apese butonul „Eu te vreau”.


Brigitta canta Ironic, de Alanis Morissette pe vocearomaniei.protv.ro

Daca se intorc cel putin doi antrenori, mingea este in terenul concurentului, pentru ca el trebuie sa aleaga cu cine vrea sa mearga mai departe. Asadar, competitia intervine nu doar intre participanti, ci si intre antrenori, care trebuie sa-si foloseasca toate argumentele pentru a avea echipa dorita.

Antrenorii de la

Antrenorii de la „Vocea Romaniei”

Etapa a-II-a: confruntarea echipelor

Dupa formarea echipelor va urma etapa confruntarilor, unde fiecare antrenor va stabili duete intre oamenii din echipa lui.

Cei patru vor avea si un consilier (din lumea muzicii), care ii va ajuta in luarea deciziilor. Aceasta faza este eliminatorie, iar in final fiecare antrenor va ajunge in semifinale cu cate cinci concurenti. Etapele finale, semifinalele si finala vor fi difuzate in direct, iar publicul va avea si el un cuvant de spus.

Castigatorul show-ului „Vocea Romaniei” va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100.000 de euro si va avea ocazia sa lanseze un album sub labelul Universal. La randul lor, finalistii clasati pe urmatoarele trei locuri vor fi si ei sustinuti in lansarea unui single.

„Vocea Romaniei” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel

Alta noutate adusa de acest show este faptul ca la „Vocea Romaniei” nu exista jurati, ci antrenori. Cei patru, Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu, vor deveni adevarati mentori pentru fiecare om din echipa sa.

Pavel Bartos

Pavel Bartos, prezentatorul emisiunii

Prezentatorul emisiunii „Vocea Romaniei” de la Pro Tv este Pavel Bartos. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurentii ce urmeaza sa intre in scena, de a le afla povestea si a sta de vorba cu sustinatorii aflati in culise.

„Este un concurs care da nastere la multe competitii, pe diverse niveluri, intre concurenti, antrenori si chiar si in sanul telespectatorilor! Am simtit asta in momentul in care m-am asezat pe scaunul acela rotativ, la prima zi de filmare. Dintre toate provocarile mediatice pe care le-am avut pe parcursul celor 18 ani de televiziune, „Vocea Romaniei” este de departe cea mai matura, umana si profesionala. Mai mult de-atat… Echipa mea de 12 concurenti imi va solicita nu numai experienta mea de scena, dar si maniera pedagogica prin care trebuie sa le transmit toate informatiile. Si tot acest proces e cat se poate de public. Rezultatul se vede in fata a milioane de oameni! „Vocea Romaniei” face parte din echipa mea? Tot ce se poate. Eu asa sper!”, spune increzator antrenorul Horia Brenciu.

Cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu

„Prin acest show, am sansa sa pot sa impartasesc si altora din experienta mea de peste 25 de ani si abia astept sa dezvolt alaturi de fiecare membru din echipa mea ceea ce am inceput deja. Vor fi niste momente foarte frumoase, iar telespectatoii se vor convinge de asta”, a declarat Loredana.