„Vocea Romaniei” incepe azi, de la ora 20.15, la Pro TV

De: Pandaru Alin Daniel / 27.09.2011, 12:24
Probabil cea mai asteptata emisiune din aceasta toamna, "Vocea Romaniei", va debuta in aceasta seara, incepand cu ora 20.15, pe postul de televiziune Pro TV.

„Vocea Romaniei” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absoluta. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas in descoperirea acelei voci extraordinare, capabile sa cucereasca o tara intreaga.

La „Vocea Romaniei” nu exista jurati, ci antrenori. Cei patru – Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu – vor deveni adevarati mentori pentru fiecare om din echipa lui.

Fiecare dintre ei a fost cucerit de acest format si asteapta ca si telespectatorii sa vada ce lucruri neasteptate si frumoase s-au intamplat pe acea scena.

Prezentatorul emisiunii „Vocea Romaniei” de la Pro TV este nimeni altul decat tonicul Pavel Bartos. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurentii ce urmeaza sa intre in scena, de a le afla povestea si a sta de vorba cu sustinatorii aflati in culise.

Mai multe detalii despre debutul emisiunii „Vocea Romaniei”, pe Mediafax.ro