Vocea României Junior, la PRO TV!

De: Nicoleta Nicolae / 20.02.2016, 07:00
Vocea României Junior, la PRO TV!
PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului The Voice Kids de la Talpa Global, iar echipa va porni în căutarea celor mai impresionante voci de copii!

În România, show-ul se va numi Vocea României  Junior.

Formatul are o structură similară cu cea a show-ului Vocea României. Copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani vor încerca să impresioneze antrenorii în etapa audiţiilor pe nevăzute, a confruntărilor, dar şi în semifinale şi finală, în lupta pentru marele titlu.

Caravana Vocea României Junior vine în oraşul tău! În luna martie, echipa PRO TV va porni în căutarea celor mai bune voci de copii. Braşov (5 martie, Hotel Kronwell, ora 09:00), Timişoara (12 martie, Hotel Continental, ora 09:00), Iaşi (19 martie, Hotel Unirea, ora 09:00), Cluj-Napoca (26 martie, Golden Tulip Ana Dome, ora 09:00) şi Bucureşti (2 şi 3 aprilie) sunt oraşele în care sunt aşteptaţi copiii din toată ţara, pentru care muzica şi cântatul reprezintă mai mult decât o pasiune.

Lansat în anul 2012, formatul The Voice Kids este unul amuzant, în care divertismentul şi momentele din show sunt gândite pentru a fi urmărite de întreaga familie! Copiii talentaţi, ale căror voci vor întoarce scaunele antrenorilor, vor avea şansa de a lucra cu antrenori cu experienţă.

După prima difuzare a formatului, în Olanda, show-ul este acum în producţie în peste 30 de teritorii, printre care se numără Franţa, Rusia, Germania, Columbia, US (partea latină) şi Orientul Mijlociu. The Voice Kids este fi show-ul în care voia bună şi optimismul ajung la inimile telespectatorilor din întreaga lume.

La Vocea României – Junior, vocile noii generaţii dau tonul unei super competiţii! Înscrierile au început, pe vocearomaniei.protv.ro!