Vocea Romaniei, prima editie LIVE (video)

De: Nicoleta Nicolae / 23.11.2011, 07:00
Vocea Romaniei, prima editie LIVE (video)
Aseara s-a desfasurat prima editie in direct a emisiunii Vocea Romaniei, prezentat de Pavel Bartos si Roxana Ionescu. Antrenorii Horia Brenciu si Smiley au fost cei doi antrenori care si-au aruncat in lupta echipele.

In cadrul primei editii live a emisiunii Vocea Romaniei, a cantat invitatul special Rea Garvey, solistul trupei Reamonn. VEZI VIDEO

Cat priveste competitia pentru cea mai buna voce, aseara, telespectatorii au ales cine merge mai departe in cea mai intensa competitie a vocilor!

Au concurat:
Echipa lui Horia Brenciu: Iuliana Puschila, Cristina Vasiu, Robert Patai, Daniel Dragomir, Irina Tanase

Echipa lui Smiley: Mihai Popistasu, Marcel Lovin, Anthony Icuagu, Stefan Stan, Catalin Dobre

Juriul si publicul au ramas impresionati de modul in care a interpretat Robert Patai piesa „Crazy”. „Ai evoluat enorm! Bravo, bravo, bravo!” Asta i-a spus Loredana concurentului de la „Vocea Romaniei”.

Smiley a declarat ca sufletul sau s-a bucurat dupa ce l-a ascultat pe Marcel Lovin cantand piesa „If you don’t know me by now”. „Imi place mult timbrul tau si chiar a sunat foarte frumos”, i-a spus Marius Moga concurentului.

Cristina Vasiu a cantat Single Ladies, piesa lui Beyonce, alaturi de niste dansatori pe tocuri. VEZI VIDEO

Catalin Dobre, din echipa lui Smiley, a cantat piesa Breathe Easy VEZI VIDEO

Iuliana Puschila a cantat Walking on Sunchine VEZI VIDEO

Anthony Iguacu a incantat audienta cu Down VEZI VIDEO

Daniel Dragomir a cantat Two Princess VEZI VIDEO

Irina Tanasa l-a facut mandru pe Horia Brenciu cu interpretarea piesei At Last. Ea a fost prima concurenta salvata de public. VEZI VIDEO

Mihai Popistasu a cantat cea mai noua piesa a lui Bruno Mars Grenade VEZI VIDEO

In echipa lui Brenciu, Irina Tanase si Iuliana Puschila au fost salvate de public, Daniel(Max) Dragomir si Robert Patai au fost alesi de antrenor in timp ce Cristina a parasit competitia.

In echipa lui Smiley, Stefan Stan si Catalin Dobre au fost salvati de public, Marcel Lovin si Anthony Icuagu au fost alesi antrenor iar Mihai Popistasu a fost cel care a parasit competitia Vocea Romaniei.