Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu!

De: Nicoleta Nicolae / 29.08.2015, 08:00
Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu!
Vocea Romaniei se va auzi, pe 3 septembrie, la Media Music Awards. Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei 2014, va sustine primul sau recital in fata a peste 40.000 de oameni, pe scena din Piata Mare a Sibiului.

El va avea astfel ocazia sa cante in cadrul unei gale la care participa cei mai mari artisti ai momentului precum Andra, Delia, Smiley, Alex Velea, Corina sau Holograf.

“Media Music Awards inseamna performanta. La Sibiu vin cei mai buni artisti din Romania, cei mai iubiti si cei care au avut cele mai multe difuzari la radio si la TV. Vocea Romaniei este competitia care lanseaza reale talente muzicale, alese de public si de profesionisti, astfel ca aceste talente isi au locul binemeritat in cadrul galei noastre”, declara Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

In seara zilei de 3 septembrie, pe scena Media Music Awards de la Sibiu vor canta Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, prezentat de Coca Cola si sustinut de de MTV Romania si Kiss FM.