Vocea Romaniei se aude si in Happy Feet 2

De: Pandaru Alin Daniel / 12.12.2011, 16:00
Vocea Romaniei se aude si in Happy Feet 2
Loredana, Horia Brenciu si Pavel Bartos vor da viata simpaticelor personaje din Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou, din 6 ianuarie, pe marile ecrane din toata tara.

Interpretarile vedetelor din echipa Vocea Romaniei sunt sustinute de celebrii Wilmark, Ioana Ginghina, Valentin Teodosiu si Cosmin Selesi, care vor asigura un spectacol pe cinste fanilor spectaculoasei animatii.

Daca versiunea originala a noului „Happy Feet „ aduce in rolurile principale nume de top ale Hollywood-ului, precum: Brad Pitt, Pink, Robin Williams, Matt Damon si Sofia Vergara si in versiunea in limba romana a filmului rolurile lor ajung pe maini bune.

Pavel Bartos interpreteaza personajul lui Brad Pitt, Brenciu pe cel lui Robin Williams, iar Pink este dublata de inegalabila Loredana.

Tot in varianta originala ii vom auzi pe Brad Pitt, Robin Williams si Pink cantand piesa „Dragostea din tei” a celor de la O-zone.

„Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou” va avea premiera din 6 ianuarie, in cinematografele din toata tara si este distribuit de MediaPro Distribuition.