”Vocea României” şi-a ales consilierii!

De: Cătălina Matei / 01.11.2011, 10:51
”Vocea României” şi-a ales consilierii!
Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian vor alege cu antrenorii Brenciu, Moga, Loredana şi Smiley cele mai bune piese pentru duetele celor care aspiră la titlul de ”Vocea României”.

Azi, pe 1 noiembrie, PRO TV difuzează prima ediţie de „Confruntări” a show-ului „Vocea României„. Fiecare dintre cei 4 antrenori trebuie să renunţe la câte 7 concurenţi din cei 12, urmând să ajungă în show-urile live cu câte 5 voci. Asadar, cei patru vor stabili duete cu membrii echipei lor. În urma fiecărui duet, unul dintre concurenţi este eliminat. La finalul acestei etape, există „Cântecul decisiv”. Din cei 6 concurenţi cu care rămâne în urma „Confruntărilor”, fiecare antrenor va alege 2 persoane care s-au descurcart mai puţin bine, aceştia vor cânta din nou melodia pe care au interpretat-o la „Audiţiile pe nevăzute”, iar în funcţie de prestaţia lor unul va rămâne în competiţie, iar celalalt va pleca acasa. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu cate 5 concurenţii în etapele live ale show-ului.


Horia Brenciu a ales să facă echipă cu Monica Anghel. „Monica e un… spectacol! De fapt, am simţit asta de când am cunoscut-o, cu peste 15 ani în urmă… Poate cel mai important aspect al tandemului nostru a fost atunci când 7 dintre vocile echipei mele au părăsit concursul, iar prezenţa Monicăi a avut un efect benefic asupra mea”, a declarat Horia.

Smiley a decis să meargă în această competiţie alături de Alex Velea. „Eu şi Alex avem o chimie aparte, ne înţelegem din priviri de cele mai multe ori. Au fost şi momente în care am avut tot felul de discuţii în ceea ce priveşte stabilirea duetelor, dar în cele din urmă am ajuns la un consens şi ceea ce a ieşit este un adevărat spectacol”, a povestit el.

Randi s-a alăturat şi el echipei de consilieri de la „Vocea României”, fiindu-i alături lui Marius Moga. „Eu şi Randi ne ştim de ani buni. Pe lângă muzicieni, suntem amândoi şi producători, aşa că experienţa de a lucra cu artişti ne-a ajutat să luăm nişte decizii bune împreună, referitoare la piese, cum să fie interpretate şi jocul scenic”, a declarat Moga.

Loredana a decis să o aibă alături pe Dana Dorian, profesoară de canto cu sute de voci în portofoliu. „Colaborarea noastră fost mai mult decât benefică şi m-am bucurat să o am alături pentru că ea a lucrat şi lucrează cu foarte mulţi cântăreţi din România, pe unii i-a avut elevi şi a fost mai simplu să găsim ce îi pune în valoare şi ce îi ajută să îşi exprime talentul”, a povestit Lori.

Vocea României se difuzează marţi la PRO TV.