Vocea Romaniei: Vezi cine a plecat acasa dupa prima gala live!

De: Pandaru Alin Daniel / 23.11.2011, 18:15
Aseara, in cadrul primei gale live a emisiunii Vocea Romaniei, echipele lui Horia Brenciu si Smiley au ramas fara cate un membru.

Prima gala live de la Vocea Romaniei a pus fata in fata echipele antrenate de Smiley si Horia Brenciu.

Cei 10 concurenti au trebuit sa-i convinga atat pe membrii juriului cat si pe cei din fata televizoarelor ca ei merita sa fie Vocea Romaniei. Pana acum toate deciziile erau luate de cei patru antrenori, dar incepand cu aceasta faza a competitiei si votul publicului conteaza.


Loredana, Horia, Marius si Smiley au cantat Abba – Mamma mia

In urma voturilor, primii doi concurenti din fiecare echipa care au adunat cele mai multe voturi au mers automat mai departe: Irina Tanase si Iuliana Puschila (Echipa Brenciu), respectiv Stefan Stan si Catalin Dobre (Echipa Smiley).

Apoi, din cei trei concurenti ramasi in fiecare echipa, cei doi antrenori au trebuit sa aleaga unul dintre ei, ceilalti doi fiind nevoiti sa participe la duelul „cantecului decisiv”. Smiley l-a salvat pe Marcel Lovin, iar Brenciu a mers mai departe cu Daniel „Max” Dragomir.


Cristina Vasiu a parasit Vocea Romaniei

Astfel, Robert Patai si Cristina Vasiu din echipa lui Horia s-au duelat la „cantecul decisiv”. Cel care a fost cel mai convingator a fost Robert, care merge astfel mai departe.

Cristina nu isi incheie insa cariera muzicala, Horia Brenciu anuntand-o deja ca pe 23-24 martie 2012 vor avea concert la Sala Palatului.


Anthony Icuagu a reusit sa-l impresioneze pe Smiley

Mihai Popiscasu si Anthony Icuagu au fost cei doi concurenti din echipa lui Smiley care au fost nevoiti sa se dueleze la „cantecul decisv”. Anthony a reusit sa cante mai bine ca prima data, astfel ca a fost cel ales de Smiley pentru a merge mai departe la Vocea Romaniei.

Mihai Popiscasu a parasit competitia, dar are mereu usa studioului lui Smiley deschisa si este foarte posibil sa mai auzim de el in perioada urmatoare.


Rea Garvey a fost invitatul special al emisiunii

Fostul solist al trupei Reamonn, Rea Garvey a fost invitatul special al editiei, acesta cantand doua piese.

Mai multe detalii despre prima gala live de la Vocea Romaniei, precum si detalii din culise, pe Urban.ro