Vogue se lanseaza in India

Apropo.ro / 07.09.2007, 15:36
Vogue se lanseaza in India
Biblia fashionistelor din intreaga lume va lansa cea de-a 17-a editie, in India, in aceasta luna, informeaza yahoonews.com. Se pare ca brandurile de lux si-au indreptat atentia si catre India si au adus dupa ele si revistele glossy de pe alte continente, dedicate publicului cu pretentii.

Biblia fashionistelor din intreaga lume va lansa cea de-a 17-a editie, in India, in aceasta luna, informeaza yahoonews.com.

Se pare ca brandurile de lux si-au indreptat atentia si catre India si au adus dupa ele si revistele glossy de pe alte continente, dedicate publicului cu pretentii.

Vogue India va costa 100 de rupii si va cuprinde, printre alte subiecte hot pentru femeile pasionate de stil, moda si frumusete, pagini cu moda internationala si indiana, pagini de cultura, turism si sanatate.

„Vom ridica stacheta pentru ca suntem ultima biblie a stilului”, a spus Priya Tanna, redactor-sef la revista cu pricina, in editie indiana.

Vogue India va fi tiparita initial in 50.000 de exemplare.

Alte publicatii glossy ca Marie Claire, Cosmopolitan, Seventeen, Maxim, Hello!, Time Out si OK! exista deja pe standurile cu reviste din India.

Raluca Iorga