Vogue: Topul celor mai bine îmbrăcate femei

De: Gabriela Voicu / 16.11.2012, 09:51
Actrița Emma Stone (24 de ani) a fost desemnată cel mai bine îmbrăcată vedetă din SUA, în 2012. Vezi cine se mai află în top.

Revista „Vogue” a realizat topul celor mai bine îmbrăcate femei din Statele Unite din acest an, în care se află actrița Kristen Stewart, dar și sora mai mică a cântăreței Beyonce, Solange Knowles.

Pe prima poziție a clasamentului se află actrița Emma Stone, care a fost desemnată și de editorii revistei „In Style” cel mai bine îmbrăcată femeie din lume pe anul 2012. Actrița, în vârstă de 24 de ani, le-a depășit în acest top actrițele Rooney Mara și Leelee Sobieski, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Kristen Stewart

Pe poziția a patra se află actrița Zoe Saldana, iar starleta americană Lauren Santo Domingo ocupă locul al cincilea.

Locul al șaselea este ocupat de sora mai tânără a cântăreței Beyonce, Solange Knowles, iar actrița Kristen Stewart, protagonista filmelor din franciza „Amurg/ Twilight”, ocupă locul al șaptelea.

Emma Stone

Următoarele poziții din Topul 10 al celor mai elegante femei din Statele Unite sunt ocupate de jurnalista Lily Kwong, Kimberly Chandler – soția unui renumit jucător american de baschet – și modelul Dree Hemingway.