Voiculescu VA demisiona din Parlament daca nu se adopta legile PC

Apropo.ro / 06.08.2007, 17:33
Voiculescu VA demisiona din Parlament daca nu se adopta legile PC
Președintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a anunțat, luni, la Hunedoara, ca își va da demisia din Parlament daca nu va reuși sa treaca prin Parlament inițiativele legislative ale PC care vizeaza pensionarii, transmite corespondentul

Președintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a anunțat, luni, la Hunedoara, ca își va da demisia din Parlament daca nu va reuși sa treaca prin Parlament inițiativele legislative ale PC care vizeaza pensionarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dan Voiculescu s-a întâlnit, luni, în municipiul Hunedoara, cu mai multe grupuri de pensionari pe care i-a asigurat de sprijinul sau.

„Prioritatea mea numarul unu o reprezinta promovarea și adoptarea în Parlament a proiectelor Partidului Conservator care vizeaza pensionarii. Imediat ce începe sesiunea din toamna a Parlamentului, ma voi dedica soluționarii favorabile a inițiativei noastre privind constituirea Fondului de Solidaritate cu pensionarii cu venituri reduse. Daca nu voi reuși, îmi voi da demisia din Parlament”, a declarat Voiculescu.

Mediafax