Voleiul pe plaja determina lasarea sânilor

Apropo.ro / 30.06.2005, 12:02
Voleiul pe plaja determina lasarea sânilor
Femeile nu ar trebui sa joace volei pe plaja daca nu vor ca sânii lor sa-și piarda fermitatea, avertizeaza un reputat chirurg german, citat de site-ul Ananova. Voleiul pe plaja este una din modalitațile preferate ale germanilor de a-și petrece timpul liber vara. Dar


Femeile nu ar trebui sa joace volei pe plaja daca nu vor ca sânii lor sa-și piarda fermitatea, avertizeaza un reputat chirurg german, citat de site-ul Ananova.

Voleiul pe plaja este una din modalitațile preferate ale germanilor de a-și petrece timpul liber vara. Dar chirurgul plastician George Khoury din Hamburg, spune ca practicarea acestui sport a dus la creșterea numarului femeilor care vin la el plângându-se ca bustul lor și-a pierdut fermitatea.

Chirurgul avertizeaza ca deși sportul este binevenit pentru tonifierea altor parți ale corpului, mișcarile pe care le presupune voleiul pe plaja nu fac bine sânilor. „Mișcarile bruște și sariturile întind țesutul din jurul sânilor, ceea ce poate duce la lasarea lor”, a spus dr. Khoury. Efectul negativ poate fi contracarat prin purtarea unui sutien special pentru sport.

„Un lucru asemanator se poate întâmpla organelor genitale masculine. Barbații trebuie sa poarte pantaloni strâmți”, a mai spus medicul german.

Mediafax