Voltaj a cântat pentru un cuplu proaspăt căsătorit, de Valentine’s Day!

Apropo.ro / 17.02.2015, 09:30
Voltaj a cântat pentru un cuplu proaspăt căsătorit, de Valentine’s Day!
Trupa Voltaj, împreună cu Primăria Sectorului 3 din Bucureşti, a oferit sâmbătă o surpriză unui cuplu de tineri care a decis să-şi unească destinele chiar de Valentine’s Day.

La finalul ceremoniei de căsătorie, oficiate de către primarul sectorului 3, Robert Negoita, au început să răsune acordurile unei piese Voltaj. Mirii şi invitaţii priveau nedumeriţi, neînţelegând ce se întâmplă, până şi-a făcut apariţia printre ei Călin Goia, solistul trupei.

Cei prezenţi s-au bucurat să asculte piesa “De la capăt”, cu care Voltaj s-a calificat la Selecţia Naţională Eurovision de anul acesta.

“Să fiţi mereu un pic pic îndrăgostiţi şi să vă trăiţi viaţa ca la 20 de ani!”, a fost mesajul solistului Voltaj pentru proaspătul cuplu căsătorit.

Surpriza a fost pe placul tuturor, majoritatea celor prezenţi au fost surprinşi în timp ce fredonau refrenul celei de-a două piese – “sunt un pic pic îndrăgostit, sunt un pic pic îndrăgostit”.

Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă la Casa de Căsătorii a sectorului 3 este o premieră în România şi face parte din categoria de surprize cu care Voltaj ne-a obişnuit. Dintre acestea amintim concertul pentru un singur fan şi concertul susţinut la Terminalul Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, pe 1 Decembrie 2014.