Voltaj a lansat un nou videoclip

Apropo.ro / 13.11.2013, 08:00
Voltaj a lansat un nou videoclip
Atunci când toamna aduce ploi iar “sori ar fi niciunde”, trupa Voltaj lansează videoclipul single-ului “Ultima secundă”.

Videoclipul aduce în prim-plan cele două personaje ale scurt-metrajului “Bucureşti, te iubesc!”, Kira Hagi şi Rareş Andrici, doi dintre cei mai talentaţi actori ai noii generaţii, interpreţii unei poveşti de dragoste pline de sensibilitate, o adevărată declaraţie de iubire.

“Ne bucură foarte tare colaborarea cu echipa . Propunerea a sosit din partea lor şi, iniţial, se referea la piesă, doar că pe măsură ce proiectul a evoluat, am decis să colaborăm şi pentru videoclip”, povesteşte Călin Goia.

Obişnuită încă din copilărie cu ambiţia şi performanţa, Kira Hagi nu se lasă mai prejos şi vrea să egaleze perfomanţele celebrului său tată. Câştigătoare a unei burse de merit în SUA,  fermecătoarea domnişoară, s-a înscris la cursurile de actorie ale Universităţii din New York, studii pe care le va începe în scurt timp.

Rolul tânărului îndrăgostit este interpretat la înălţime de către Rareş Andrici, câştigător a nu mai puţin de două premii pentru cel mai bun actor într-un rol principal, în cadrul Galei Absolvenţilor 2013.

Filmările videoclipului s-au desfăşurat în Bucureşti, în ceainărina “Camera din faţă”, un loc magic al celor mai frumoase poveşti de dragoste.