Voltaj are „Meci de box” la Sala Polivalentă! Trupa are un nou videoclip și se pregătește de un mare concert

De: Dragos Tanase / 04.03.2014, 17:30
Voltaj are
Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste și bucurie, viața de cuplu este un joc de copii, în cel mai recent videoclip Voltaj, "Meci de box"!

Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste și bucurie, viața de cuplu este un joc de copii, în cel mai recent videoclip Voltaj, „Meci de box”!

Regizorul Dan Petcan îi aduce pe băieți într-o ipostază inedită și amuzantă, aceștia facând parte din decorul cu jucării din camera micilor protagoniști.

„Este a patra colaborare cu regizorul Dan Petcan, ne-a plăcut mult ideea lui că personajele și din versuri să fie duse de niște copilași. Nu au fost niște filmări prea ușoare, dar credem că rezultatul a meritat din plin!”, spune Călin Goia, solistul de la Voltaj.

Cei doi copii jucăuși din videoclip au filmat cot la cot cu băieții de la Voltaj, iar timp de 2 zile parcul de distracție s-a mutat pe platoul de filmare.

De la cadrele în care plângeau sau râdeau, la cele în care mâncau sau se certau, cei mici i-au făcut pe toți să zâmbească, chiar dacă a fost nevoie de multe jucării și munca de convingere pentru a-i împăca.

Între timp, trupa Voltaj se pregătește intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalentă, de pe 20 martie.

O producție de amploare, cu mulți invitați surpriză, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul „Meci de box” celebrează dragostea, sub toate formele ei…