Voltaj lansează, de Ajun, ceva dulce şi bun: Ciocolata “De la capăt”!

Apropo.ro / 24.12.2014, 10:54
Voltaj lansează, de Ajun, ceva dulce şi bun: Ciocolata “De la capăt”!
Primul pas a fost făcut. Se întâmpla în urmă cu o lună, odată cu lansarea piesei şi videoclipului “De la capăt” – un manifest, un semnal de alarmă asupra tuturor copiilor lăsaţi în urmă de către părinţii plecaţi la muncă, în străinătate.

Câteva săptămâni mai târziu, trecând de cuvintele frumoase, de versuri şi de implicări verbale, băieţii ofereau o mână de ajutor la construcţia locuinţei Loredanei, tânăra din Buzău care ne-a oferit tuturor un exemplu de cinste şi bunătate.

Loredana este cea care, deşi se afla într-o situaţie financiară dificilă, nu a stat pe gânduri şi, în momentul în care a găsit un portofel plin cu bani, l-a predat Poliţiei.

Azi, în ajun de Crăciun, trupaVoltaj mai face un pas şi deschide sacul de daruri al Moşului.  “De la capăt” este numele ciocolatei pe care Călin, Gabi, Oliver, Adrian şi Valeriu o lansează pe piaţă, din dorinţa de a oferi o clipă dulce şi un moment de reflecţie. Fiecare tabletă de ciocolată este însoţită de mesajul campaniei: Fiecare are dreptul la o a doua şansă.

Programul „De la capăt” este dedicat proiectelor pentru copiii şi tinerii aflaţi în situaţii dificile şi despre cât de important este să poţi primi o a doua şansă, construită pe încredere, apropiere şi înţelegere.

Piesa a devenit purtătorul de cuvânt al unui program, www.delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România şi Habitat for Humanity România.