Voltaj o ia „De la capăt”! Trupa relansează campania omonimă

De: Nicoleta Nicolae / 02.03.2015, 09:49
Voltaj o ia
'Viitorul este mai mult decât o jucărie!'... La doar câteva luni de când au lansat piesa manifest şi programul "De la capăt", băieţii de la Voltaj vor să facă mesajul piesei cunoscut şi peste hotare prin participarea la Eurovision.

Primul pas a fost făcut. Se întâmplă odată cu lansarea piesei şi videoclipului “De la capăt” – un manifest, un semnal de alarmă asupra tuturor copiilor lăsaţi în urmă de către părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

Acum, trupa Voltaj, prin participarea la Selecţia Naţională Eurovision, vor să ducă mesajul campaniei la un alt nivel şi să facă cunoscută şi internaţional cauza copiilor care nu se pot bucura de atenţie şi implicare din partea părinţilor care, fie sunt plecaţi la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai decent, fie petrec multe ore la locul de muncă şi astfel pierd etape importante din creşterea copiilor.

„Când am compus şi am lansat piesa şi campania „De la capăt” nu ne-am gândit că vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama că acest concurs poate să ne ajute să facem cunoscută şi internaţional campania ‘De la capat’. Suntem convinşi că, dacă vom reuşi să câştigăm în România, vom reuşi să facem atentă toată Europa”, declară Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

De la cuvintele frumoase şi povestea emoţionantă din spatele videoclipului, au urmat mai multe acţiuni prin care trupa Voltaj a pus în practică programul „De la Capăt”.

În luna decembrie, băieţii ofereau o mână de ajutor la construcţia locuinţei Loredanei, tânăra din Buzău care ne-a oferit tuturor un exemplu de cinste şi bunătate. Loredana este cea care, deşi se afla într-o situaţie financiară dificilă, nu a stat pe gânduri şi, în momentul în care a găsit un portofel plin cu bani, l-a predat Poliţiei. Urmează ca membrii trupei să meargă în Dolj pentru a ajuta o fetiţă de 9 ani şi pe care, în plus, o vor invita la Finala Selecţiei Naţionale Eurovision, ce se desfăşoară pe 8 martie la Craiova.

Programul „De la capăt” este dedicat proiectelor pentru copiii şi tinerii aflaţi în situaţii dificile şi despre cât de important este să poţi primi o a doua şansă, construită pe încredere, apropiere şi înţelegere. Piesa a devenit purtătorul de cuvânt al programului www.delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România şi Habitat for Humanity România.