Voltaj: „V8 nu e sfarsitul, e un nou inceput!”

Apropo.ro / 08.07.2009, 18:02
Voltaj au fost prezenti miercuri (8 iulie) la videochat-ul Apropo.ro prin vocile a doi membri de baza: Calin Goia si Bobby Stoica.

Voltaj au fost prezenti miercuri (8 iulie) la videochat-ul Apropo.ro prin vocile a doi membri de baza: Calin Goia si Bobby Stoica.

Muzicienii le-au reamintit fanilor ca "V8" nu marcheaza sfarsitul carierei lor, ci doar inceputul unei noi ere, cea digitala: de acum, ei vor lansa cate 2-3 single-uri pe an.

Mai exista 10 cantece noi ce nu au fost incluse pe acest LP si care isi asteapta lansarea. Calin si Bobby au glumit pe tema faptului ca "am putea vinde piesele nelansate ca sa platim un single la Marius Moga" 🙂

Voltaj nu si-au impus granite in muzica: asculta trupe foarte diferite ca stil (de la Iris pana la The Amsterdams, Bobby fiind atras si de muzica indie straina) si chiar se gandesc sa pregateasca un proiect unplugged, dupa experienta reusita de la "Happy Hour".

Totodata, baietii au dezvaluit ca mai au 10 piese pe care nu le-au inclus pe "V8" si ca au o relatie foarte apropiata cu admiratorii lor, grupati in fan cluburi locale care se numesc "volteam".

NU RATA GALERIA FOTO!

Voltaj la videochat-ul Apropo.ro

Membrii Voltaj au dezvaluit ca au facut playback la inceputul carierei, dar acum nu mai accepta sa mearga la emisiuni care nu le ofera conditii pentru live.

Si daca tot a venit vorba despre inceputuri, am aflat cu uimire ca primul job al lui Bobby a fost sa "faca cafele la un studio" si ca in perioada in care canta cu Parlament s-a produs intalnirea cu solistul Calin Goia. Astfel a inceput povestea Voltaj… si prima piesa realizata impreuna in "formula magica" a fost un cover dupa Queen, "Asta-i viata".

Cat despre autenticitatea muzicii lor, Voltaj dezvaluie ca fiecare vers e ori autobiografic, ori inspirat din vietile prietenilor lor. "Sunt si cantece despre sotia mea pe noul album, e inevitabil", spune Calin Goia.

Voltaj au cantat doua piese in varianta acustica, sensibila balada "Vara trecuta" si piesa lor de referinta, "20".

Inregistrarea videochat-ului cu Voltaj va fi disponibila in curand in arhiva.

Voltaj la videochat-ul Apropo.ro

Foto: Cosmin Bararu (Apropo.ro)