Vosganian e ferm: Salariul nu se mareste!

Apropo.ro / 07.07.2008, 14:05
Vosganian e ferm: Salariul nu se mareste!
Varujan Vosganian a declarat azi ca respinge solicitarea sindicatelor privind cresterea salariului minim la 540 lei, pentru ca nu au fost indeplinite criteriile.

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a respins solicitarea sindicatelor privind cresterea salariului minim pe economie la 540 lei pentru ca nu au fost indeplinite criteriile privind tinta de inflatie si productivitatea muncii.

El a precizat ca cele trei criterii care trebuie indeplinite pentru ca salariul minim sa urce sunt nivelul Produsului Intern Brut (PIB), inflatia si productivitatea, din care doar nivelul PIB a fost realizat.

Reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor si patronatelor au convenit, in decembrie 2007, ca, daca indicatorii economici vor permite, salariul minim pe economie va fi majorat la 540 lei din semestrul al doilea al acestui an.

Citeste declaratiile lui Vosganian la Mediafax.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Reducerea TVA la alimente, singura solutie.

Reducerea TVA la alimente, singura solutie.

Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a cerut ca Guvernul sa adopte masura de reducere a TVA la alimente, considerand ca aceasta este singura modalitate de a tine pretur…

Petrom tine stacheta sus

Petrom tine stacheta sus

Petrom a majorat preturile benzinelor si motorinelor comercializate prin reteaua proprie de distributie, cu 7 bani, respectiv 6 bani pe litru.

Romanii se imprumuta fara sa inteleaga costurile

Romanii se imprumuta fara sa inteleaga costurile

Peste 90% din romani nu stiu ce inseamna dobanda anuala efectiva (DAE), arata un studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Claxonatul interzis!
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: funny claxon speriat masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza